Danielle (Customer Service Medewerker)

Danielle heeft al veel ervaring op mogen doen als Customer Service Medewerker en wilt nu haar eerste stappen in de logistiek gaan zetten. Na het volgen van de mbo-opleiding maatschappelijke zorg, is ze er tijdens haar eerste uitdaging in de branche achter gekomen dat de zorg niks voor haar is. Haar passie ligt bij het oplossen van problemen en dit zou zij maar al te graag willen doen in de hectische logistieke wereld. Bij haar huidige werkgever is Danielle verantwoordelijk voor het afhandelen van vragen en klachten van klanten, invoeren van orders in het systeem, opmaken van facturen, beheren van de voorraad en voor het plannen van de monteurs. Vanwege een reorganisatie is Danielle op zoek naar een nieuwe afwisselende uitdaging, waar ze contact onderhoudt met klanten, administratieve taken kan verrichten en waar elke dag weer anders is. Haar voorkeur gaat uit naar een rol zoals Customer Service Medewerker of Junior Planner.

Doordat Danielle geen logistieke ervaring of opleiding heeft, hebben wij haar onze Talent Pitch laten maken. Hier scoort ze erg hoog op de onderdelen multitasken en the judgement game. Verder zien we dat Danielle goed kan luisteren, resultaat gericht te werk gaat en een flexibele houding heeft.

Danielle is een sociale en vrolijke jongedame met een leergierige instelling. Ze kan goed om gaan met druk en blijft rustig tijdens stressvolle situatie. Hierdoor schat ze goed in waar haar prioriteiten liggen, zodat al het werk tijdig en efficiënt wordt afgerond. Danielle maakt nieuwe taken en systemen snel eigen en wilt zich graag blijven ontwikkelen. Daarnaast haalt ze voldoening uit het helpen van anderen en het oplossen van problemen.

Danielle is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het afhandelen van binnenkomende opdrachten van A tot Z;
  • Invoeren van opdrachten in het systeem Oracle;
  • Afhandelen van vragen en klachten van klanten en monteurs;
  • Inplannen van monteurs;
  • Opmaken en controleren van facturen;
  • Verrichten van administratieve werkzaamheden;
  • Beheren van de voorraad. 

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

22

Woonplaats

Raamsdonkveer

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Oracle, MS Office (Word, Excel, PowerPoint).