Sander (Transportplanner)

Stan heeft ruim 6 jaar werkervaring, waarvan de laatste drie als Planner. Na het volgen van de hbo-opleiding Fysiotherapie, is hij aan de slag gegaan in de sportwereld. Hier kwam hij al gauw in aanraking met Logistiek, toen hij alle logistieke aspecten rondom het organiseren van een sportevenement op zich mocht nemen. Dit heeft zodoende de interesse bij hem gewerkt, dat hij heeft besloten om over te stappen naar de Logistieke branche en om uiteindelijk als Transportplanner aan de slag te gaan. Bij zijn vorige werkgever was Stan verantwoordelijk voor de Benelux planning, iets wat hem goed afgaat en waar hij ook veel plezier uit haalt. Stan heeft in het verleden gewerkt hij bij één van de grootste logistieke dienstverleners, waar hij werd opgeleid tot volwaardig Transportplanner. Hier was hij verantwoordelijk voor het inplannen van internationaal transport. Eerder was hij verantwoordelijk voor het inplannen van de chauffeurs op de ritten, contact onderhouden met garages, klanten en chauffeurs, verrichte hij administratieve taken en verwerkte hij orders in het systeem. Bij zijn huidige werkgever is Stan op dit moment werkzaam als Transportplanner. Hier is hij verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van vervoer naar en van de klant en de verplaatsingen van waardevolle goederen. Dit zijn rond de 60 rijdende eenheden per dag. Omdat er gemaakte afspraken niet worden nagekomen is hij op zoek een nieuwe uitdaging waar hij zichzelf en de organisatie verder kan ontwikkelen.

Stan is een sociale en communicatief vaardige man die erg gedreven is in wat hij doet. Door deze gedrevenheid zal hij niet snel opgeven en altijd naar mogelijke oplossingen zoeken. Hij heeft een sterk analytisch vermogen waardoor hij gemakkelijk ziet waar de knelpunten liggen zodat hij deze kan aanpakken. In zijn communicatie is hij erg duidelijk en direct, waardoor zijn collega’s altijd weten waar ze aan toe zijn. Daarnaast wilt hij door zijn leergierige instelling zich blijven ontwikkelen.

Stan is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800, bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het inplannen van transport binnen de Benelux;
  • Invoeren van orders in het systeem;
  • Contact onderhouden met chauffeurs en intern; 
  • Leren met het systeem werken;
  • Meekijken met verschillende afdelingen. 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

32

Woonplaats

Raamsdonksveer

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits en Frans voldoende in geschrift en matig in woord.

Computervaardigheden

JPlex, Miles RIA, MS Office (Word, Excel, PowerPoint)