Sander (Transportplanner)

Sander heeft ruim 1 jaar ervaring als Planner. Na het volgen van de hbo-opleiding Fysiotherapie, is hij aan de slag gegaan in deze sportwereld. Hier kwam hij al gauw in aanraking met Logistiek, toen hij alle logistieke aspecten rondom het organiseren van een sportevenement op zich mocht nemen. Dit heeft zodoende de interesse bij hem gewerkt, dat hij heeft besloten om over te stappen naar de Logistieke branche en om uiteindelijk als Transportplanner aan de slag te gaan. Momenteel werkt hij bij één van de grootste logistieke dienstverleners, waar hij wordt opgeleid tot volwaardig Transportplanner. Hier wordt hij verantwoordelijk voor het inplannen van internationaal transport. Bij zijn vorige werkgever was hij verantwoordelijk voor het inplannen van de chauffeurs op de ritten, contact onderhouden met garages, klanten en chauffeurs, verrichte hij administratieve taken en verwerkte hij orders in het systeem. Helaas was de stap naar zijn huidige werkgever, niet de juiste voor hem en is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zichzelf kan ontwikkelen. Zijn voorkeur gaat uit naar een rol zoals Transportplanner.

 

Sander is een sociale en communicatief vaardige man die erg gedreven is in wat hij doet. Door deze gedrevenheid zal hij niet snel opgeven en altijd naar mogelijke oplossingen zoeken. Hij heeft een sterk analytisch vermogen waardoor hij gemakkelijk ziet waar de knelpunten liggen zodat hij deze kan aanpakken. In zijn communicatie is hij erg duidelijk en direct, waardoor zijn collega’s altijd weten waar ze aan toe zijn. Daarnaast wilt hij door zijn leergierige instelling zich blijven ontwikkelen.

 

Sander heeft een opzegtermijn van een maand en hij heeft een salarisindicatie van € 2.900, bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het inplannen van transport binnen de Benelux;
  • Invoeren van orders in het systeem;
  • Contact onderhouden met chauffeurs en intern; 
  • Leren met het systeem werken;
  • Meekijken met verschillende afdelingen. 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

32

Woonplaats

Raamsdonksveer

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits en Frans voldoende in geschrift en matig in woord.

Computervaardigheden

JPlex, Miles RIA, MS Office (Word, Excel, PowerPoint)