Henry (Expediteur)

Henry is de afgelopen 19 jaar werkzaam geweest binnen de logistiek. Zo is hij bij zijn huidige werkgever, een logistiek dienstverlener, verantwoordelijk voor het verwerken van 300/400 orders per dag, contact onderhouden met Duitse en Franse klanten en voor het optimaliseren van het orderproces. Daarnaast heeft Henry ook ervaring met het coördineren van transport naar Spanje met externe vervoerders, het inkopen van het assortiment, het beheren van de website en het bezoeken van klanten op locatie. Henry zijn ervaring en potentie komt op dit moment niet overeen met zijn takenpakket, dus is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij volledig tot zijn recht komt en waar hij een verschil kan maken binnen de organisatie. Zijn voorkeur gaat uit naar een commerciële rol.

 

Henry is een sociale man die gemakkelijk contact legt met anderen. In stressvolle en drukke situaties weet hij goed het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen. Hierdoor ziet hij zelfs tijdens drukke momenten fouten aankomen en speelt hij hierop in. Daarnaast is Henry een eerlijke en loyale werknemer die zijn afspraken na komt. 

 

Henry heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het verwerken van de orders;
  • Verwerken van ongeveer 300/400 orders per dag in het systeem; 
  • Contact onderhouden met Duitse en Franse klanten;
  • Opmaken en controleren van facturen;
  • Opvolgen en oplossen van klachten of problemen van klanten;
  • Optimaliseren van het orderproces. Zodat de data beter zichtbaar wordt en er geen fouten meer worden gemaakt bij het registreren van orders;
  • Analyseren van het transport, onderzoeken van foute leveringen. 

Functie

Expediteur

Leeftijd

0

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Promesse, Navision ERP, EDI, Wordpress, Magento, DirectAdmin, Cpanel, MS Office (Word, Excel, Powerp