Sjors (Logistiek Coördinator)

Sjors heeft ruim 15 jaar ervaring in de logistieke wereld. Na het volgen van de MBI-ICT is hij door gaan studeren en heeft hij succesvol de hbo-opleiding Bedrijfsadministratie afgerond. Bij zijn huidige werkgever is hij werkzaam als Logistiek Coördinator. Hier is hij verantwoordelijk voor het coördineren van al het inbound transport vanaf Turkije, The Middle East en Rusland. Hij boekt de zeecontainers, onderhoudt contact met de klanten en rederijen, plant het zeetransport en stuurt meerdere afdelingen aan. Daarnaast heeft Sjors ook ervaring met het inplannen van wegtransport, opmaken van transportdocumenten, beheren van de voorraad en met het opmaken en waarborgen van een begroting. Naast zijn eigen werkzaamheden optimaliseert hij ook interne processen en ontdekt hij alle mogelijke toepassingen van ERP en WMS systemen. Sjors mist bij zijn huidige werkgever de operationele taken en is daarom op zoek naar nieuwe uitdaging waar hij verantwoordelijk is voor het gehele logistieke proces van A tot Z.

 

Sjors is een rustige sociale man die nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat. Hij is een flexibele collega die zijn hoofd koel kan houden in stressvolle situaties. Hierdoor kan hij tijdens drukke momenten goed prioriteiten stellen en gaat hij geordend te werk. Sjors heeft een leergierige en analytische instelling waardoor hij altijd op zoek gaat naar de oorzaak achter een hindernis, zodat hij hierop kan inspelen en ervan kan leren voor de volgende keer. Hij ziet graag het gehele logistieke proces van A tot Z samen komen en haalt hier ook zijn voldoening uit.

 

Sjors is 36 tot 40 uur beschikbaar, heeft een maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.450,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband.

 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het coördineren van al het inbound transport vanaf Turkije, The Middle East en Rusland;
  • Verwerken van binnenkomende orders;
  • Boeken van zeecontainers;
  • Contact onderhouden met klanten en rederijen;
  • Inplannen van het zeetransport vanaf Turkije, The Middle East en Rusland naar de klant;
  • Aansturen van meerdere afdelingen zoals transport, magazijn en douane;
  • Verzamelen van alle gegevens voor de transport-, export- en douanedocumentatie;
  • Automatiseren van de manier van het releasen van orders;
  • Automatiseren van het inscannen van documenten, zodat alle ingescande documenten gelijk in de juiste map terecht komen en er efficiënter gewerkt kan worden. 

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

36

Woonplaats

Etten-Leur

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact, WMS, RAS, DMS, Lotus, Navision, SAP, MS Office (Word, Excel (goed), PowerPoint)