Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Mick (Logistiek Administratief Medewerker)

Toen Mick ruim 10 jaar geleden begon aan zijn eerste baan in de logistiek wist hij direct dat hij zich hierin wilde verder ontwikkelen. Dit was te merken, want kort daarna ging hij aan de slag als Customer Service Representative en mocht hij veel verantwoordelijkheid dragen. Wat hem zo aansprak was de voorraadbeheer in combinatie met de administratie. De afgelopen jaren heeft hij zich tijdens verschillende banen gericht op het optimaliseren van procedures en implementeerde hij regelmatig verbeteringen. Ook hoorde het aanvragen van verschillende documentaties zoals EX-A, EU-A, ATR en T1 tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Het afgelopen jaar heeft Marcel twee banen gehad waar hij weinig uitdaging uit haalt omdat het erg rustig is op de afdeling. Hij is op zoek naar een functie waarin hij wederom verantwoordelijkheid mag nemen voor de voorraadbeheer of in ieder geval dichterbij de operatie kan staan. Daarnaast is hij op zoek naar uitdaging wat voor hem voldoende afwisseling betekent en een gezonde werkdruk. Daarom is hij gezamenlijk met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Coördinator.

Op het werk is Mick een loyale werknemer en is hij met zijn oplossingsgerichtheid altijd bereid om zijn collega’s te adviseren of te helpen. Na dat hij de kat uit de boom heeft gekeken, houdt hij van een grap en gezelligheid. Een open sfeer is belangrijk, zodat iedereen elkaar kan accepteren zoals hij/zij is. In zijn vrije tijd is Mick graag op pad met zijn vriendin en twee honden. Daarnaast speelt hij ook in een band (gitarist) en is hij dus regelmatig aan het repeteren. Omdat hij met zijn vriendin ook aan stijldansen doet, hoeft hij zich door zijn hobby’s niet in de avond en weekenden te vervelen.

Op zoek naar een Logistiek Coördinator die rustig van aard is, maar ook een echte aanpakker? Mick heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand en heeft een maand opzegtermijn.            

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het invoeren van orders in SAP;
  • Aanspreekpunt voor klanten betreft order(wijzigingen) en OnetobeOne (klanten portal);
  • Intern schakelen met afdeling productie, transport en planning betreft orderwijzigingen;
  • Het uitdraaien van rapportages.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

41

Woonplaats

Alkmaar

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, OnetobeOne, WMS Optilog, WMS Kewill, Accountview, MS Office: Word, Excel en Powerpoint