Johan (Logistiek Administratief Medewerker)

Johan heeft ruim 10 jaar ervaring in een Administratieve rol. Na het succesvol afronden van de mbo-opleiding Bedrijfsadministratie heeft hij de keuze gemaakt om door te sturen en heeft hij de hbo-opleiding Communicatie ook succesvol afgerond. Momenteel is Johan werkzaam bij diverse opdrachtgevers op uitzendbasis waar hij verantwoordelijk is voor opmaken en inboeken van facturen, inboeken van orders, afhandelen van klachten en onderhoudt hij contact met klanten. Daarnaast heeft hij ook ervaring met het beheren van de voorraad, aannemen van stagiaires, beheren van de salarisbetalingen en met het verwerken van de personeelsuren. Johan is op zoek naar een nieuwe vaste uitdaging waar hij zichzelf kan ontwikkelen en zijn kennis en ervaring in kan toepassen. Zijn voorkeur gaat uit naar een rol als Logistiek Administratief Medewerker.

 

Johan is een creatieve en optimistische jongeman die graag verder denkt dan een bepaald kader. Hij heeft een ondernemend karakter, waardoor hij met het oog op de toekomst constant bezig is met zichzelf en zijn omgeving te ontwikkelen. Daarnaast heeft Johan een kritische blik op zijn omgeving en door zijn analytische instelling signaleert hij snel problemen en speelt hij hierop in.

 

Johan is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.100,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het verrichten van verschillende administratieve taken bij meerdere opdrachtgevers;
  • Opmaken en inboeken van facturen;
  • Debiteurenbeheer;
  • Na bellen van klanten over facturen;
  • Afhandelen van klachten;
  • Inboeken van orders in het systeem. 

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

23

Woonplaats

Goes

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits en Frans matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact, KING, MyProject, Microsoft Dynamics AX, RAET, Unit4, ROOS, MS Office (Word, Excel, PowerPoint