Sandra (Customer Service Medewerker)

Sandra is een ervaren dame binnen de logistiek. Vanuit haar opleiding is de liefde voor de Spaanse taal ontstaan. Deze liefde voor de Spaanse taal kon ze goed gebruiken bij haar vorige werkgever. Hier was Sandra werkzaam als Customer Service Medewerkster Spanje. Dagelijks was ze in contact met verschillende chauffeurs en loste ze klachten op. Door vermindering van het werk moest Sandra de overstap maken naar haar huidige werkgever. Als Customer Service Medewerkster/Data Entry is ze dagelijks telefonisch en via de mail in contact met vaste en sporadische klanten. Ze verwerkt orderaanvragen, controleert de status van zendingen en heeft ze contact met transporteurs. Bij haar huidige werkgever mist zij het toepassen van haar Spaanse talenkennis en het ad-hoc moeten schakelen van een logistieke organisatie. Sandra is bij voorkeur op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek als Customer Serivce Medewerkster waar zij haar Spaans kan inzetten.

Sandra is een vrolijke en vriendelijke dame, die in haar werk de rust bewaakt. Dit neemt niet weg dat een hectische omgeving niks voor haar is. Dit gaat haar gemakkelijk af en accuratesse vindt ze hierin erg belangrijk. Sandra voelt goed aan hoe ze haar gesprekspartner op zijn of haar gemak stelt. Hierdoor weet ze snel klanten voor zich te winnen en de juiste informatie te achterhalen. Sandra is ambitieus en houdt van aanpakken. Deze eigenschappen maken haar voor elke organisatie een echte aanwinst!

Sandra heeft een opzegtermijn van een maand, voor 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.700,- o.b.v. 40 uur bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het invoeren en verwerken van binnenkomende orders;
  • In contact met klanten via de mail en telefonisch;
  • Export documenten opstellen;
  • Transportopdracht opmaken en versturen;
  • In contact met externe transporteurs;
  • Forecast bijhouden;
  • Klantsystemen bijhouden;
  • Debiteuren beheer.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

44

Woonplaats

leerdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederland, Engels en Spaans goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Powerpoint)