Alice (Customer Service Medewerker)

Alice heeft al 25 jaar aan ervaring op de arbeidsmarkt, waarbij klantcontact altijd de rode draad vormde van haar werkzaamheden. In haar huidige functie bij een gespecialiseerde internationale handelsorganisatie houdt zij zich voornamelijk bezig met het contact met Duitse klanten en hun vaste vervoerder. Bovendien is zij het eerste aanspreekpunt voor order- en productgerelateerde vragen, waarbij zij de goederen continu blijft tracken om te zorgen voor een succesvolle levering, zodat de klant altijd tevreden is. Alice is latent op zoek naar een soortgelijke functie dichterbij huis. 

Alice is een zeer loyale, betrouwbare en open vrouw die zich volledig inzet voor alle functies die zij vervult. Dat zij loyaal is blijkt uit haar langdurige werkrelaties in het verleden, zo ook terug te zien op haar cv. Haar energieke en positieve persoonlijkheid komt direct naar voren als ze de kamer binnenkomt en door haar jarenlange ervaring in de retail, weet ze precies wat hard werken is. Haar nieuwsgierigheid maakt dat ze zichzelf elke dag wil blijven ontwikkelen en ze weet nieuwe dingen altijd heel snel eigen te maken. Zo weet zij geautomatiseerde systemen altijd snel te doorgronden. Zelfs haar huidige collega's die al 12 jaar bij dezelfde organisatie werken komen naar Alice voor hulp. 

Alice heeft een opzegtermijn van 1 maand, is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verwerken, bewaken en opvolgen van orders van voornamelijk Duitse B2B-klanten;
  • Aanspreekpunt bij order- en productgerelateerde vragen;
  • Advies geven aan klanten voor cross- en upselling van producten en diensten, telefonisch en via de mail.;
  • Contact houden met de vervoerder;
  • Tracken van pakketten; 
  • Ondersteunen van de serviceafdeling. 

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

50

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Duits en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Word, Excel, Outlook, SAP