Jannicka (Declarant)

Jannicka heeft al 18 jaar ervaring als Declarant. Deze ervaring heeft ze opgedaan in Curaçao, waar ze ook de cursus voor Douane Declarant heeft gevolgd. Bij haar laatste werkgever was ze verantwoordelijk voor het opmaken en controleren van de benodigde douane documenten en ze had veel contact met klanten en de douane. Daarnaast heeft ze ook ervaring met inklaren van binnenkomende containers en opmaken van export-, doorvoer- en importdocumenten. Vanwege persoonlijke omstandigheden heeft Jannicka besloten om te verhuizen naar Nederland en hier haar nieuwe leven op te bouwen. Bij dit nieuwe leven hoort uiteraard ook een leuke en uitdagende baan, waar ze de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen. Haar voorkeur gaat uit naar een rol zoals Declarant, maar ze staat ook open voor een administratieve functie.

 

Jannicka is een vrolijke en enthousiaste vrouw met een klantgerichte houding. Ze helpt anderen zoals ze zelf ook geholpen wilt worden. Door haar leergierige houding blijft ze zich constant verdiepen in nieuwe aspecten van haar werk en is ze erg nieuwsgierig naar dingen die ze nog nooit gedaan heeft. Jannicka gaat iedere dag weer accuraat te werk, waardoor er weinig tot geen fouten ontstaan. Daarnaast kan ze goed het overzicht en de rust bewaren in hectische en drukke situaties. 

 

Jannicka is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.     

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het opmaken en controleren van de benodigde douane documenten;
  • Contact onderhouden met klanten;
  • Registreren van de aankomstberichten van schepen, waaronder de naam en aankomstdatum van het schip;
  • Verwerken van facturen in het systeem;
  • Verwerken van gegevens zoals vrachtnummers, soort goederen, vrachtkosten, codenamen en valuta in het systeem van de douane. 

Functie

Declarant

Leeftijd

54

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Papiaments uitstekend in woord en geschrift. Engels en Spaans voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel, Powerpoint)