Melanie (Customer Service Medewerker)

Melanie heeft op jonge leeftijd van 21 jaar al veel ervaring op de arbeidsmarkt mogen opdoen en mag op ieder moment haar hbo-diploma in ontvangst nemen. Melanie is in een echte ondernemersfamilie opgegroeid, waardoor zij al op jonge leeftijd heel veel verschillende werkzaamheden heeft mogen verrichten en daarom ook als geen ander weet wat hard werken is. De familieonderneming waar zij 5 jaar heeft gewerkt, heeft bijna een miljoen (verf)producten die ze offline en online verkopen offline en online, waardoor Melanie getraind is om in korte tijd veel inhoudelijke kennis op te doen. Met 16 jaar mocht zij het contact met de klanten onderhouden, zowel via de telefoon als via de mail. Dagelijks 100 mails beantwoorden en elke 10 minuten een telefoontje om af te handelen was voor haar normaal. Daarnaast hield ze zich verantwoordelijk voor de orderverwerking, het beheren van de voorraad, behandelen van de retouren en het inkopen van producten bij verschillende leveranciers. Bovendien gaf zij leiding aan de verzendafdeling en de klantenservice. Naast deze werkzaamheden stuurde ze twee jaar lang het personeel aan en regelde ze de HR zaken hieromheen. Ze heeft door haar werkervaringen al in kleine mate kennis kunnen maken met het logistieke proces en vindt het gehele proces rond de logistiek en transport heel interessant waardoor ze graag de overstap maakt naar deze branche. Wegens het vele klantcontact en haar andere werkzaamheden ziet ze zichzelf een functie in de Customer Service vervullen.

Melanie is een hele spontane, open en enthousiaste jongedame die weet waar haar eigen krachten liggen. Zo is ze zeer gedreven, onder andere omdat ze opgegroeid is in een ondernemersfamilie en vanaf jongs af aan vol meedraaide op de verzendafdeling en klantenservice. Aangezien ze zoveel verschillende werkzaamheden tegelijk moest combineren, is ze ook heel erg stressbestendig en weet ze goed en snel te schakelen. Daarbij wil ze zich altijd blijven ontwikkelen als persoon en in haar werk en zou ze ook graag bij een organisatie terechtkomen waar dit zeker kan. 

Melanie heeft een opzegtermijn van 1 maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Inkopen van goederen;
  • Werving nieuwe medewerkers;
  • Maken van roosters;
  • Het houden van functioneringsgesprekken.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

21

Woonplaats

Den Bosch

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel)