Tessa (Transportplanner)

Tessa heeft tot medio 2017 10 jaar ervaring als chauffeur opgedaan binnen de logistiek. In de periode medio 2017 tot medio 2018 jaar heeft Tessa ervaring opgedaan als Transportplanner binnen groepage- en bulktransport. Hier was ze verantwoordelijk voor het invoeren van binnenkomende orders, het verdelen van deze orders over ritten en bepaling van de inzet van transportmiddelen (20 vrachtwagens en 6 busjes). Naast haar plantaken had Tessa ook diverse administratieve taken, zoals het opstellen van transportdocumentatie en cmr’s, urenadministratie van chauffeurs en ritlijsten. Tessa heeft een enorme passie voor transport. Hierdoor is ze op zoek naar een uitdaging als (assistent) Transportplanner.

Tessa is een gedreven en directe vrouw die accuraat te werk gaat, dit blijkt uit haar inzicht op routes, afstanden, tijden en volumes die ze efficiënt weet te plannen. Ze is oprecht en eerlijk richting haar collega’s en haar klanten. Dank zij haar ervaring als chauffeur weet ze ad hoc te reageren op calamiteiten en speelt ze daar goed op in. In drukte kan ze goed prioriteiten stellen en aan de hand hiervan snel te werk gaan. Plannen en contact met chauffeurs zijn haar sterke punten en dit wil ze graag inzetten in haar volgende uitdaging.

Tessa heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Leveren van standaard en aangepast zorghulpmiddelen, zoals een scootmobiel, (elektrische) rolstoel en douchestoel.
  • Instellen van de zorghulpmiddelen en aan de klanten uitleggen hoe ze deze hulpmiddelen het beste kunnen gebruiken en onderhouden;
  • Geven van rijvaardigheidslessen op elektrisch aangedreven voorzieningen en fietsen;
  • Ophalen van voorzieningen en zorgen dat deze voorzieningen indien nodig op maat worden gemaakt door de werkplaats;
  • Administratieve werkzaamheden: registreren of mensen bekwaam genoeg zijn om bijvoorbeeld een scootmobiel te besturen, registreren wat er eventueel aan bijvoorbeeld een rolstoel moet worden aangepast.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

38

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift, Engels goed in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office; Word, Powerpoint, Excel, Outlook