Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Reza (Expediteur)

Reza is sinds 2016 werkzaam als Expediteur op Schiphol. Bij zijn eerste werkgever was hij binnen anderhalf jaar allround medewerker. Reza werkt het liefst met strakke deadlines en ziet dit als een uitdaging, hierbij is hij zich zeer bewust van het belang van kwalitatief goed werk leveren. Dit heeft er toe geleid dat bij zijn vorige werkgever, waar hij tevens op de im- en export zat, klanten specifiek vroegen of hij de documentatie wou doen. Reza was binnen dit bedrijf al snel verantwoordelijk voor de ochtendspits waar hij gemiddeld 21 vrachten per uur afhandelde. Momenteel is Reza, bij zijn huidige werkgever, verantwoordelijk voor de import van Perishables. Aangezien de perishables altijd prioriteit hebben en met spoed worden behandeld is hij gewend om onder hoge druk te werken.

Reza is samen met Extra Talent opzoek naar een organisatie waar hij zijn horizon als expediteur verder kan verbreden.  

Reza is een spontane jongeman die zelf veel en snel verantwoordelijkheden neemt. Hij probeert het maximale uit zijn functie te halen en draagt optimalisatievoorstellen aan. Reza vindt de menselijke kant in zijn werk erg belangrijk en is een echte teamspeler; ‘Waar ben je zonder je team?’. Reza is een echte familieman. Hij brengt graag tijd door met zijn zus, ouders én kleine neefje. Daarnaast heeft hij een grote vriendengroep waarmee hij regelmatig naar voetbalwedstrijden gaat, terrasjes pakt of een hapje mee gaat eten. Ook reizen is één van Reza’s hobby’s, zo is hij in de afgelopen jaren in Dubai, Marokko en Florida geweest.

Reza heeft een salarisindicatie van €3.000,- en een opzegtermijn van een maand.

 

Werkzaamheden

Als junior Expedient op de import verantwoordelijk voor binnenkomende perishables

  • Volledige afhandeling van perishables die binnenkomen op schiphol
  • Het controleren en voorbereiden van de douane documentatie, met het AGS douanesysteem
  • Het analyseren van de processen en deze verbeteren
  • Contact onderhouden met klant, leverancier en importeur/exporteur

Functie

Expediteur

Leeftijd

28

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

T1, ADR, AGS, KPT, Bluejay, Word, Excel