Rens (Logistiek Administratief Medewerker)

Rens is sinds 2005 werkzaam in de logistieke wereld. Naast zijn hbo-studie destijds was hij werkzaam als Distributeur, waarbij hij promotie materiaal in cafés en bioscopen verzorgde. Een afwisselende baan met veel klantcontact, een baan waar de liefde voor logistiek is begonnen. Vervolgens heeft hij samen met zijn broer een bedrijf opgericht die de bezorging van gemeente poststukken tot zijn rekening bracht. Hierbij was Rens verantwoordelijk voor het contact met de gemeentes en drukkerijen en zorgde hij ervoor dat de gemaakte afspraken werden nagestreefd. De administratieve taken heeft hij ook onder zijn hoede genomen. Helaas was toentertijd door de crisis er geen bestaansrecht meer. Aangezien het destijds ook lastig was om een baan te vinden, is hij weer onder aan de ladder begonnen. Geen enkel probleem voor deze optimist, maar naar een aantal jaren wil hij wel doorgroeien. Bij zijn huidige werkgever is hem meerdere malen beloofd dat hij kan doorgroeien naar een administratieve functie, maar wegens constante wisselingen in het management is het nooit doorgepakt. Tot grote spijt van Rens. Hierdoor is hij gezamenlijk met Extra Talent op zoek naar dé uitdaging voor hem, namelijk een Logistiek Administratieve functie.

Rens is een vrolijke bezige bij. Hij houdt enorm van afwisseling in zijn werkzaamheden. Zijn ogen beginnen te stralen als hij met documentatie en klantcontact bezig kan zijn. Verder beschikt hij over goede communicatieve vaardigheden en is hij eager om te leren. Leren is ook iets wat hij snel doet en heeft een leergierige instelling. In zijn vrije tijd produceert hij muziek en kan hier zijn creativiteit in kwijt. Je zou denken dat hij soms tijd te kort zou komen, maar zoals hij zelf aangeeft ‘moet je tijd maken’.

Wanneer jij tijd vrij maakt voor Rens dan kan hij je overtuigen van zijn kennis en kunde en uiteraard zijn fijne persoonlijkheid.

Rens heeft een opzegtermijn van twee maanden en een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand.        

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de goederenontvangst;
  • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles en de waarborging van HACCP;
  • Verantwoordelijk voor het correct verwerken van de gegevens en documentatie (vrachtbrieven / exportdocumenten) in interne systemen;
  • Het uitvoeren van magazijn werkzaamheden, zoals goederen aanvullen, scannen en opslaan in magazijn. 

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

37

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

AS400, MS Office; Word, Excel en Outlook