Wassila (Logistiek Coördinator)

Wassila heeft ruim 15 jaar ervaring met verschillende rollen op de arbeidsmarkt. Hiervan is ze de laatste 3 jaar werkzaam in de logistieke wereld. Momenteel werkt ze bij een logistiek dienstverlener als Assistent Transportplanner. Hier is ze verantwoordelijk voor het inplannen van binnenland transport, verwerken van orders, nauw contact onderhouden met klanten en voor het informeren van chauffeurs. Daarnaast heeft Wassila ervaring met inplannen van internationaal inbound en outbound transport, opmaken van transportdocumenten, opmaken van facturen, beheren van de personeelsadministratie en met beheren van het wagenpark. Ondanks dat ze nu een opleiding volgt voor Accountancy ligt haar passie bij de Logistiek en wilt ze hier graag stappen in maken. Wassila is nu samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze haar al haar kennis en ervaring kan toepassen.

 

Wassila is een gezellige en spontane jongedame die zich graag onder de mensen bevindt. Ze gaat geen enkele uitdaging uit de pad omdat ze hier juist haar voldoening uit haalt. Warishna gaat accuraat en secuur te werk, waardoor ze haar werk tijdig en zonder fouten afrond. Daarnaast is ze communicatief erg vaardig, waardoor ze gemakkelijk contact legt met klanten en haar zaken geregeld krijgt.

 

Wassila is 40 uur beschikbaar (voorkeur gaat uit naar 36), ze heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband.  

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor 
  • Invoeren van inkomende orders in het systeem;
  • Aanmelden van de chauffeurs en ze voorzien van de juiste ritplanning en overige informatie;
  • Contact onderhouden met klanten;
  • Verwerken van CMR's in het systeem;
  • Aanmaken van nieuwe klantdossiers;
  • Inplannen van binnenlandritten met behulp van vaste charters. 

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

31

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Unit 4, Freepack, Lucom, Accountview, MS Office (Word, Excel, PowerPoint).