Desi (Customer Service Medewerker)

Met meer dan 19 jaar ervaring in de Customer Service en administratie is Desi een belangrijke schakel binnen iedere organisatie. Ze werkt op dit moment als Customer Service Medewerker bij een online platform dat gespecialiseerd is in keuken accessoires. Ze is ervaren in het onderhouden van klantcontact en is de schakel tussen verschillende afdelingen. Ze mist de logistieke sector vanwege het veelzijdige contact en de directe communicatie en wil daarom graag terug aan de slag in de logistiek als Customer Service Medewerker.

Desi is een optimistische en communicatief vaardige vrouw en in staat om mensen met elkaar te verbinden. Met haar enthousiasme en beleefdheid kan ze snel in meerdere talen vakkundig aanbevelingen doen. Desi maakt makkelijk contact met haar collega's en is iemand die goed in een team werkt waardoor ze haar team kan helpen. Tenslotte is ze een representatieve dame die zich inzet voor een hoogwaardige dienstverlening.

Desi heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Afhandelen klantcontact omtrent levertijden, klachten, zendingen, vragen, garanties, retouren;
  • Orders controleren en doorsturen naar voorraadbeheer;
  • Vertalen en controleren van de Franse catalogus;
  • Verkoop van producten in de showroom aan klanten.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

47

Woonplaats

Zutphen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift, Frans uitstekend in woord en geschrift, Swahili uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Trex, Zendesk, Microsoft Office; Excel, Access, PowerPoint, Word, Outlook