Janet (Logistiek Administratief Medewerker)

Janet is ruim 15 jaar werkzaam in de logistiek. Hier heeft ze verschillende functie ingevuld, zoals Logistiek Teamleider, Administratief Medewerker en Assistent voor de warehouse manager. Momenteel is ze werkzaam als Administratief Medewerker bij een staalfabricage organisatie. Hier is ze verantwoordelijk voor het opmaken van facturen, behandelen van offertes, bijhouden van de uren van het personeel en voor het ontvangen van de klanten bij de balie. Daarnaast heeft ze ervaring met het aansturen van personeel, inboeken van tellijsten van containers, opvolgen van orders en met het in orde maken van de transportdocumenten. Janet heeft geen klik meer met de werkzaamheden die ze op dit moment verricht en is daarom samen met Extra Talent op zoek naar nieuwe uitdaging. Haar voorkeur gaat uit naar een Administratieve of Customer Service gerelateerde functie waar ze haar kennis en ervaring kan toepassen.

 

Janet is een sociale en enthousiaste dame die administratief erg sterk is. Ze is een echt mensen mens die het beste functioneert wanneer ze zich onder de mensen bevindt. Janet heeft een leergierige instelling, waardoor ze zich wilt blijven ontwikkelen op een persoonlijk en zakelijk niveau, nieuwe taken of systemen maakt ze dan ook snel eigen. Daarnaast heeft een sterk cijfermatig vermogen, waardoor ze snel en gemakkelijk verbanden tussen gegevens begrijpt.

 

Janet is bij voorkeur 36 uur beschikbaar, ze heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het verrichten van verschillende administratieve werkzaamheden;
  • Opmaken en versturen van facturen;
  • Ontvangen van klanten aan de balie;
  • Bijhouden van de uren van het personeel;
  • Inkomende uren inboeken en behandelen;
  • Behandelen van offertes, in het systeem zetten en door sturen;
  • Doorgeven van salarismutaties. 

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

39

Woonplaats

Etten-Leur

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, WMS, MS Office (Word, Excel, PowerPoint).