Victor (Expediteur)

Victor heeft ruim 12 jaar ervaring als Expediteur, waar hij steeds meer taken en verantwoordelijkheden heeft gekregen. In het verleden heeft Victor zijn grootrijbewijs behaald, op deze manier is hij dan ook de logistiek binnen gerold. Hij heeft met veel plezier gewerkt maar omdat hij veel van huis was is hij op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Hij is begonnen als Expediteur met het aansturen en optimaliseren van transporten van en naar Italië per spoor en weg. Doordat Victor zeer goed presteerde heeft hij meer taken en verantwoordelijkheden gekregen. Zo kreeg hij ook de verantwoording voor het verzorgen van zeecontainer en luchtvrachtzendingen. Hier had Victor veel contact met internationale agenten, voornamelijk in Amerika en China. Hierdoor heeft Victor ruime ervaring opgedaan met douanedocumenten.  Door groei van de organisatie is Victor van functie veranderd en focust hij zich nu op het coördineren van zeevracht. Omdat zeevracht erg lang duurt is hij nu op zoek naar een sneller alternatief, zo is hij actief bezig met het ontwikkelen van goederenvervoer per spoor tussen China en Europa. Victor is na 12 jaar bij dezelfde werkgever latent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

   

Victor is een vriendelijke man. Dit uit zich ook op zijn werk waar hij het snel opmerkt wanneer collega’s vastlopen en hen meteen te hulp schiet. Daarnaast is Victor door zijn jarenlange ervaring als Expediteur accuraat en administratief goed onderlegd. Victor ziet uitdagingen in het analyseren en optimaliseren van logistieke uitdagingen, zoals het goederenvervoer tussen China in Europa.


Victor heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Onderhouden contacten met klanten betreffende transportorders vanaf offertestadium tot complete uitvoering transporten van en naar Italië per spoor; 
  • Aansturen en optimaliseren truck- en treinplanning;
  • Onderhouden van contacten met en verlenen van ondersteuning aan de Ewals kantoren in Italië, België en Duitsland.

Functie

Expediteur

Leeftijd

44

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Microsoft office, Sprinter 2000