Randy (Operations Manager)

Randy is een ervaren man die veel verschillende aspecten van de logistiek heeft doorlopen. Na zijn school is hij op de vrachtwagen gestapt en een jaar later de planning ingerold. Na 11 leerzame jaren was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze nieuwe uitdaging was het volledig opzetten van een (inter)nationaal transportnetwerk op het gebied van mestverkoop en -lease. Dit resulteerde in een enorme groei van het bedrijf, maar voor Randy zat de uitdaging erop. Hierna is Randy aan de slag gegaan bij een internationale groothandelaar op het gebied van koel- en vriesinstallaties. Hier had Randy de functie van Internationaal service planner, waarbij transport naar België, Duitsland en Frankrijk tot zijn verantwoordelijkheid behoorden. Na een hervorming van het bedrijf heeft Randy de stap naar Operations manager kunnen maken. Hier waren onderhoud en service aan alle verhuurproducten, het logistieke proces en 15 medewerkers van de vestigingen België en Nederland zijn verantwoordelijkheid. Doordat de toekomstplannen niet aansloten bij die van Randy, hebben ze besloten uit elkaar te gaan. Op dit moment is Randy teamleider truckplanning bij een intermodaal transportbedrijf. Hier is hij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team planners, chauffeurs, charters en de administratieve afhandeling. Doordat persoonlijke ontwikkelingen één van de belangrijkste drijfveren is van Randy, staat hij met beide armen open voor een nieuwe uitdaging die dat aan hem kan bieden.

Randy is een nette en loyale man die vertrouwen zeer hoog in het vaandel heeft staan. Hij haalt zijn energie uit een goed gevulde dag. Een dag waarop er hard gewerkt wordt met een groep collega’s die zich goed voelen en voor elkaar door het vuur gaan, in een veilige omgeving. Onder veilig verstaat hij: een omgeving waar eerlijkheid, beleefdheid en de mogelijkheid tot discussie normaal wordt geacht. Ook zet Randy zich graag in voor het opstarten van extra projecten naast de huidige werkzaamheden. Dit geeft hem namelijk de werkdruk en spanning die hij graag heeft tijdens zijn werk.   

Verder heeft Randy een opzegtermijn van één volledige maand en een salarisindicatie van €4250,- bruto per maand.

Werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor het ondersteunen en begeleiden van al het operationele personeel (9 planners, 60 chauffeurs en 25 rangeerders);
 • Optimaliseren van de transportplanning om de efficiency te verhogen;
 • Meewerken op de planning als de drukte daarom vraagt;
 • Houden van beoordelings- en functioneringsgesprekken;
 • Inplannen van diverse transportzendingen met behulp van charters en eigen chauffeurs;
 • Dagelijks contact onderhouden met de afdeling binnenvaart;
 • Contact onderhouden met het (inter)nationale klantenbestand;
 • Verantwoordelijk voor het aansturen van de administratieve en douane afdeling;
 • Administratief verwerken van alle uren. Chauffeurs, Charters, Planners en administratief medewerkers;
 • Inspringen waar nodig;
 • Controle functie op de facturen;
 • Wachtkosten minimaliseren en doorfacturen aan de juiste partij;
 • Contact onderhouden met moederbedrijf voor de juiste afstemming;
 • Meehelpen opzetten van het treintransport van en naar China;

Functie

Operations Manager

Leeftijd

47

Woonplaats

Oosterhout

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift, Frans redelijk.

Computervaardigheden

Sap, AS400, Office (Excel, Outlook, Word, Powerpoint)