Aaron (Warehouse Teamleider)

Aaron is 26 jaar jong en klaar voor een nieuwe uitdaging als Teamleider. In zijn huidige functie werkt hij al als Teamleider bij een groot internationaal logistiek dienstverlener met meerdere vestigingen in Nederland en stuurt hij 13 tot 50 orderpickers aan. Dagelijks houdt hij zich bezig met het efficiënt plannen van de dag en het personeel, waarbij hij rekening dient te houden met verschillende prioriteiten. Recent heeft hij een intensieve training gevolgd in leiderschap, waardoor hij deze competentie nog beter heeft ontwikkeld in de afgelopen periode. Verder voert hij zelf alle evaluatie- en verzuimgesprekken met het personeel. Hierbij investeert hij graag in de medewerkers, door onder andere de kwaliteiten van de medewerkers goed te herkennen en iedereen op de juiste plek te krijgen voor een goedlopend proces. Aaron schakelt graag binnen afdelingen, wat hij momenteel ook doet bij zijn huidige werkgever. Zo werkt hij bijvoorbeeld nauw samen met de afdeling Customer Service, Inbound en Shipping. Graag zou hij bij zijn nieuwe werkgever wederom aan de slag gaan als Teamleider, waarbij hij de mogelijkheid krijgt om zijn steentje bij te dragen intern. zodat hij kan ondersteunen bij het doorvoeren van verbeteringen bij interne processen.

Aaron is een hele sociale en enthousiaste jongeman die op een positieve en eerlijke manier zegt waar het op staat. Hij is erg leergierig, leert daarbij makkelijk, snel en zal zelf altijd initiatief tonen om zichzelf te blijven ontwikkelen. Zo heeft hij zich in de afgelopen periode bijvoorbeeld veel verdiept in SAP, zonder dat het van hem gevraagd werd. Aaron is zeer betrokken bij zijn werk en werkt altijd door totdat het werk klaar is. Een echte doorzetter, met een gemotiveerde en ondernemende instelling, waarbij stress nooit een probleem vormt. Door zijn hoge mate van gestructureerde organisatie is hij erg goed in wat hij doet, een echte Teamleider dus. Hij is dan ook heel flexibel in zijn werk en is bereid om in ploegen te werken. Echter vraagt hij daar wel een open en eerlijke communicatie voor terug. 

Aaron heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.600,- bruto per maand.                      

Werkzaamheden

  • Aansturen van 13 tot 50 medewerkers;
  • Dagelijkse planning maken van de dag en het personeel;
  • Bewaken en controleren van de procedures binnen de afdeling;
  • Begeleiden, motiveren en coachen van de warehouse medewerkers;
  • Voeren van evaluatiegesprekken;
  • Voeren van verzuimgesprekken;
  • Bepalen van prioriteiten;
  • Continu schakelen met verschillende afdelingen zoals Customer Service, Inboud en Shipping.

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

26

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Inconso, MS Office (Excel, Word, Outlook)