Matthijs (Warehouse Supervisor)

Matthijs heeft al ruim 11 jaar ervaring als Warehouse Supervisor bij drie grote logistieke organisaties. Voordat hij de logistieke wereld indook, had hij 7 jaar zijn eigen horecaonderneming en is hij zowel internationaal als nationaal chauffeur geweest. In zijn huidige functie als Warehouse Supervisor stuurt hij zijn eigen team van 20 warehousemedewerkers aan. De producten die deze organisatie vervoert komen uit de medische wereld, waardoor het van belang is dat er rekening wordt gehouden met strenge regels en procedures. Intern schakelt hij tussen verschillende afdelingen zoals de afdeling Projecten en de afdeling Kwaliteit. Verder houdt hij zich momenteel, maar ook in zijn vorige functies, voornamelijk bezig met ad hoc plannen, waarbij hij altijd goed weet in te schatten welke werkzaamheden nou prioriteit hebben. Daarbij is het in deze branche ook erg belangrijk dat de werkzaamheden constant worden gemonitord door Matthijs. Direct onder hem heeft hij twee Logistiek Coördinatoren die hij ook nog aanstuurt. In een eerdere functie stuurde hij naast een team van 20 warehousemedewerkers, ook een productieteam van 35 medewerkers aan, waardoor hij tevens ervaring heeft opgedaan als Teamleider Productie. Een hoge mate van betrokkenheid bij onder andere het verbeteren van processen en procedures binnen een organisatie vindt hij erg belangrijk in een volgende functie. Tevens vindt hij het erg leuk om te schakelen tussen verschillende afdelingen binnen het bedrijf, maar ook met de klant. Zo zou hij graag in zijn nieuwe baan wederom aan de slag gaan als Warehouse Supervisor of als Teamleider Productie. Zijn interesse in beide functies loopt gelijk op.

Matthijs is een hele sociale en eerlijke man, die door zijn ervaring, persoonlijkheid en uitstraling goed weet hoe hij zijn eigen team van medewerkers moet aansturen. Hij werkt graag met structuur en weet dit ook altijd toe te passen in zijn werk door onder andere duidelijk te communiceren bij het maken en uitvoeren van zijn eigengemaakte planning. Hij staat open voor iedereen en zal dan ook altijd naar iemand luisteren om zijn of haar verhaal aan te horen. Een echte proactieve aanpakker kun je hem wel noemen. Hij zal namelijk altijd, weloverwogen, initiatief nemen om bijvoorbeeld intern verbeteringen door te voeren. Vaak stappen collega's dan ook op Matthijs af om naar zijn bevindingen en oplossingen te vragen. 

Matthijs heeft een opzegtermijn van een maand en is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van €3.500,- bruto per maand

Werkzaamheden

  • Aansturen van 17-20 medewerkers;
  • Voeren van beoordelingsgesprekken;
  • Adhoc plannen;
  • Bepalen van de prioriteiten;
  • Implementeren van nieuwe klanten samen met de afdeling Projecten;
  • Verbeteren van procedures en aanpassen van werkinstructies samen met de afdeling Kwaliteit.
  • Inwerken en trainen van nieuwe medewerkers;
  • Aansturen van de afdeling productie.

Functie

Warehouse Supervisor

Leeftijd

53

Woonplaats

Schijndel

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederland uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

WMS (AS400, SAP, Oracle, Klairy, Manhatten, Prologs, MLS), MS Office (Excel, Word, Outlook)