Jesper (Warehouse Coordinator)

Jesper heeft ruim 16 jaar werkervaring binnen de logistieke sector bij zijn huidige werkgever. Jesper is momenteel actief als Senior Warehouse Administrator. Door de stappen die Jesper heeft gemaakt bij zijn huidige werkgever, heeft hij brede kennis opgedaan op het gebied van logistieke processen. Zo heeft Jesper ervaring opgedaan als Kwaliteitscontroleur, Transportplanner, Customer support en Administratie. Momenteel zit Jesper aan het plafond van zijn carrière bij zijn huidige werkgever en is daarom latent op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarin hij zijn carrière tot the next level kan tillen. Jesper ziet zijn volgende stap in de richting van een coördinerende rol binnen de logistiek.

 

Loyaal, zo kan je Jesper het beste omschrijven. Dit blijkt wel uit zijn loyaliteit richting zijn huidige werkgever. Jesper gaf aan dat hij het moeilijk vindt om het gesprek met andere bedrijven aan te gaan, omdat hij bij zijn huidige werkgever een mooie carrière heeft op kunnen bouwen. Jesper weet de rust heel goed te bewaren. Zijn rustige karakter zorgt ervoor dat hij in een hectische omgeving tot het beste resultaat weet te komen. Jesper is communicatief zeer sterk. Hij weet op verschillende niveaus te schakelen. Dit zorgt ervoor dat hij een manager kan overtuigen en zijn medewerkers weet te binden. Daarnaast is Jesper vastberaden, hij kan er niet tegen als er een nee wordt verkocht terwijl het een ja kan zijn. Jesper is de man die een nee kan omtoveren in een ja. Jesper vindt het belangrijk om alle processen te leren kennen. Zo is hij vaak te vinden op de vloer om verschillende processen te leren en blijft hij zich constant ontwikkelen. Zo heeft in verschillende gevallen verbeter processen aangekaart en doorgevoerd. In zijn huidige functie heeft hij bijvoorbeeld deelgenomen om het M3 systeem te vernieuwen. Hiervoor is hij enkele keren naar Zweden gegaan om zo de distributie hiervoor naar Venlo te halen, hierdoor is de afdeling waarin hij werkzaam is verdubbelt.

Jesper heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. 

Werkzaamheden

  • Deze functieomschrijving is ter aanvulling van de werkzaamheden die vervult werden sinds 2015 met een aantal extra werkzaamheden;
  • Is het eerste aanspreekpunt voor alle afdelingen zoals sales, planning, externe vervoersbedrijven en leveranciers;
  • Inplannen en boeken van 16 containers en meer dan 75 pallets van binnenkomende goederen per dag;
  • Het behandelen en verwerken van retouren.

Functie

Warehouse Coordinator

Leeftijd

34

Woonplaats

Venlo

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits goed in woord

Computervaardigheden

Diverse ERP-systemen, MS Office (Word, Excel, Powerpoint)