Aad (Logistiek Coördinator)

Aad heeft al bijna 9 jaar ervaring als project en –transportcoördinator. Hij heeft een mooie logistieke ladder beklommen om het werk te doen dat hij nu doet. Zo is hij begonnen als inboedelverhuizer, opgeklommen naar transportcoördinator (op kleinere schaal) en daarna hoofdplanner geweest. Zijn huidige werkzaamheden bestaan uit het plannen, taxeren en coördineren van grote verhuis- en inrichtingsprojecten bij een groothandelaar in meubels. Het bedrijf is werkzaam in de B2B-sector en Aad is verantwoordelijk voor het volledige contact met de klant. Ook geeft Aad leiding aan chauffeurs, monteurs en projectverhuizers. Voordat Aad transportcoördinator werd, is de eerste 2 jaar manager transport geweest bij ditzelfde bedrijf. Hier had Aad de verantwoordelijkheid voor het plannen van groupage-transport, inclusief de volledige aflevering bij de klant. Denk hierbij aan vergunningen voor het inzetten van kranen, Arbo-regelingen en wegafzettingen. Aad gaat nog elke dag met plezier naar zijn werk, maar na bijna 9 jaar staat hij zeker open voor een leuke uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een logistieke functie waarin hij dagelijks veel moet schakelen.

Aad is een gezellige en sociale man. Collega’s vinden hem de sfeermaker van de groep, waardoor hij een fijne werkomgeving creëert. Deze goede sfeer is fijn, maar er moet wel hard gewerkt worden. Dit is namelijk waar Aad zijn energie écht uit haalt. De klant staat op één en het belangrijkste doel van de dag is om die klant tevreden te maken. Aad neemt graag verantwoordelijkheid en hij houdt ervan om zijn team collega’s te zien groeien in hun werkzaamheden.

Verder heeft Aad een opzegtermijn van één volledige maand en een salarisindicatie van €3500,- bruto per maand.

 

Werkzaamheden

  • Het inplannen en coördineren van grote inrichtings- en verhuizingsprojecten
  • Het taxeren van grote inrichtings- en verhuizingsprojecten
  • Op locatie meewerkend leidinggevende aan chauffeurs, monteurs en projectverhuizers
  • Het inplannen van afspraken en bespreken van de levering met de klant. 
  • Controleren of alle producten en betalingen voor de desbetreffende leveringen binnen zijn
  • regelen van vergunningen, liften en alle andere noodzakelijke maatregelen.

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

38

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands (Goed in woord en geschrift), Engels (Goed in woord, redelijk in geschrift), Duits (Redelijk in woord, redelijk in geschrift)

Computervaardigheden

Navision, SAP, Ms Office (Excel, word, powerpoint)