Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Philine (Customer Service Medewerker)

Philine heeft ruim 1 jaar ervaring als Customer Service Medewerker. Bij haar vorige werkgever was ze verantwoordelijk voor het soepel en efficiënt laten verlopen van alle orders. Hier stond ze klanten te woord, behandelde ze klachten en vragen en verwerkte ze informatie in SAP. Daarnaast heeft ze ook ervaring met het invoeren van orders, contact onderhouden met klanten en interne afdelingen, oplossen van problemen omtrent orders en met het verrichten van administratieve taken. Philine is geboren en opgegroeid in Portugal en heeft 13 jaar geleden besloten om naar Nederland te verhuizen. Na eerst een tijdje werkzaam te zijn geweest in een andere branche is ze daarna in de logistiek aan de slag gegaan als Customer Service Medewerker. De hectiek en de drukte van deze branche is wat haar voornamelijk aanspreekt. Ze is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging samen met Extra Talent, omdat ze bij haar vorige werkgever niet de klik met organisatie had waar ze op gehoopt had. Haar voorkeur gaat uit naar een rol zoals Administratief Medewerker of Customer Service Medewerker.

 

Philine is een sociale en internationale vrouw die communicatief erg vaardig is. Hierdoor legt ze gemakkelijk contact met anderen, deelt ze haar kennis en dit vermindert de onderlinge frustratie binnen de afdeling. Ze heeft een leergierige houding en maakt nieuwe systemen en taken snel eigen. Philine wilt zich blijven ontwikkelen en wilt deze verandering en ontwikkeling ook voortzetten binnen de organisatie. Door het delen van haar kennis en een steentje bij te dragen daar waar nodig, helpt ze de organisatie naar het volgende niveau.

 

Philine is per direct beschikbaar en ze heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.  

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het efficiënt en soepel laten verlopen van de orders;
  • Telefonisch te woord staan van klanten;
  • Afhandelen van vragen en klachten via de telefoon en e-mail;
  • Doorspelen van informatie naar klanten;
  • Verwerken van gegevens van klanten in SAP. 

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

36

Woonplaats

Den Bosch

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Portugees uitstekend in woord en geschrift. Spaans, Engels en Nederlands goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Oracle, Therefore, MS Office (Word, Excel, PowerPoint).