Maarten (Transportplanner)

Maarten is een ervaren Transportplanner met ruim 24 jaar ervaring in de Logistiek. Bij zijn voorlaatste werkgever is hij gegroeid van Supervisor Customer Care naar Transportplanner, waardoor hij voor het eerst in aanmerking kwam met het plannen van transport. Hier plande hij dagelijks 800 stops in en stuurde hij 35 chauffeurs aan. Om zijn kennis te verbreden wist hij zich te blijven ontwikkelen door verschillende cursussen te volgen met als voorbeeld de cursus 'Transportmanager'. Momenteel is hij bij zijn huidige werkgever zelfs Senior Transportplanner waarbij hij zich dagelijks bezighoudt met het inplannen van geconditioneerde goederen, waar hij tevens 30 tot 40 chauffeurs aanstuurt die samen 60-65 ritten per dag maken. In zijn eigen team van 7 planners is hij geheel verantwoordelijk en het eerste aanspreekpunt op het gebied van groupage- en intercompany planning. Daarnaast pakt hij zelf vaak het contact op met de klant en is hij een kei in het onderhouden van zakelijke relaties. Wanneer er een nieuwe klant bij het netwerk komt, is het ook aan Maarten om de prijs door te berekenen en deze klant vervolgens te implementeren. Graag ziet hij zichzelf een soortgelijke rol vervullen waarbij hij zich ook meer bezig kan houden met het verbeteren van interne processen en het maken van de meest efficiënte planning.

Maarten is een hele sociale man die communicatief heel sterk uit de voeten komt. Ook in zijn werk komt dit zeker van pas wanneer hij een persoonlijke band met zijn relaties weet op te bouwen en ook te behouden. Dit doet hij overigens graag en gelukkig doet hij dit ook nog eens erg goed. Buiten dit is hij erg loyaal, dit blijkt ook uit zijn cv. Maarten is een intelligente man die graag zijn focus legt op zijn werk. Hij is dan ook erg betrokken bij zijn werk en wil graag dat er zo efficiënt mogelijk wordt gewerkt en zet zich hier ook zo veel mogelijk voor in.

Maarten heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €4.400,- bruto per maand. 
 

Werkzaamheden

  • Inplannen van 60-65 ritten per dag;
  • Aansturen van 30-40 chauffeurs;
  • Naleven van regels omtrent geconditioneerd vervoer bij het maken van de transportplanning;
  • Maken van groupage en intercompany planningen;
  • Onderhouden van contact met de klant;
  • Monitoren van lopende ritten;
  • Berekenen en implementeren van de prijzen voor nieuwe klanten;
  • Verantwoordelijk zijn voor het jaarlijks keuren van180 trailer.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

40

Woonplaats

Den Bosch

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

PTV, MS office (Excel, Word, Outlook)