Tunc (Logistiek Coördinator)

Tunc verwacht in mei 2020 af te studeren aan de hbo-opleiding Bedrijfskunde. Daarnaast heeft hij ruim 6 jaar ervaring bij een logistieke dienstverlener. Daar werkt Tunc in de weekenden in een brede functie waarin hij 15 medewerkers aanstuurt (pickers en reachtruck chauffeurs), 10 groupage ritten en volle vrachten plant en het gehele logistieke proces coördineert. Hij zoekt een bedrijf waarbij hij tot aan september fulltime kan werken als leidinggevende in de logistieke sector. Daarbij heeft hij ook contact met klanten en leveranciers als er afwijkingen zijn die hij op moet lossen. Hij is opzoek naar een bedrijf dat hem naast een baan ook een stageopdracht kan bieden. Zodat hij voor langere tijd aan de slag kan bij één werkgever.

 

Tunc is een vriendelijke jongen die recht door zee is, sterk in zijn schoenen staat en goed kan levelen met werknemers en werkgever. Tunc is weliswaar ambitieus maar bezit ook de ingrediënten om zijn doelstelling te realiseren. Wat hij bij zijn huidige werkgever heeft laten blijken door in zijn eentje een nieuwe methode te implementeren waardoor klanten beter hun orders konden volgen. Bij zijn huidige werkgever is hij als een spin in het web. Zijn huidige werkgever wil hem liever niet laten gaan. Hij past zich snel aan binnen zijn nieuwe werkomgeving en legt makkelijk contact met nieuwe collega’s. Na twéé weken kon hij al de werknemers aansturen die al meer dan 20 jaar bij het bedrijf werkzaam waren. En in zijn vrije tijd houd hij van koken of gaat hij naar de sportschool.

 

Tunc heeft één maand opzegtermijn, is tot september 2019 fulltime beschikbaar, daarna 32 uur i.v.m. school. Tunc heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.

 

Werkzaamheden

  • Implementeren van nieuwe methode om de klant meer inzicht te geven omtrent de leveringen door middel van een excel bestand te maken dat gecombineerd werd met het klantensysteem. 
  • Verzorgen van updates naar de klant rondom leveringen van vrachten en afwijkingen 
  • Deelnemen aan interne operationele vergaringen;
  • Zorgen voor werkinstructie omtrent nieuwe werkmethode.

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

25

Woonplaats

Veghel

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Turks Engels vloeiend in woord en geschrift; Arabisch voldoende in woord.

Computervaardigheden

TMS AMCS, WMS MLS 5, ordermanagement systeem Bluejay, orderpicksysteem MEDICA.