Qarim (Assistent Expediteur)

Qarim heeft na zij mbo-4 opleiding ‘Manager Havenlogistiek’ al uiteenlopende ervaring opgedaan binnen de logistiek. Tijdens zijn stage periodes heeft hij ervaring opgedaan bij diverse rederijen en na zijn opleiding is hij gestart in de functie Douane Declarant. Qarim houd van veel dynamiek in zijn werk en met deze reden is hij begonnen als Customer Service Medewerker en heeft hij ervaring opgedaan als Expediteur Import. Zo was hij bij zijn laatste werkgever verantwoordelijk voor het organiseren van na transport van de import van goederen voor een eigen klant porfolio van 4 klanten. Daarnaast boekte hij wegtransporten in via vaste vervoerders. Momenteel staat Qarim open voor een nieuwe uitdaging. Het is voor hem belangrijk dat hij aan de slag gaat bij een organisatie met een fijne werksfeer.

Qarim is een sociale en gedreven jongeman. Hij is iemand die weet van aanpakken en ergens echt voor gaat. Hij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel waardoor je als collega iemand in je team hebt waar je op kan rekenen. Op de werkvloer is wederzijds respect en een eerlijke communicatie belangrijke aspecten voor hem.

Qarim is per direct 32 uur beschikbaar en zijn salarisindicatie is € 2.600,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het organiseren van na transport van de import van farmaceutische goederen voor een eigen klant porfolio van 4 klanten;
  • Boeken van wegtransport via vaste vervoerders;
  • Contact onderhouden met klanten voor het verschaffen van updates en het oplossen van klachten;
  • Monitoren van transport door contact te houden met vervoerders;
  • Contact onderhouden met terminals en rederijen voor het inplannen van laad- momenten;
  • Verzamelen van benodigde documentatie voor het opmaken van douane documenten.

Functie

Assistent Expediteur

Leeftijd

23

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Pakistaans uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Interne ERP-systemen, Softpak, Portbase, LSP en MS Office: Excel, Word en PowerPoint.