Micheal (HBO Starter Logistiek)

Micheal is recentelijk afgestuurd van de hbo-opleiding Logistics Manager. Hier heeft hij een aantal erg mooie stages mogen lopen, waarin hij verschillende processen heeft geanalyseerd. Zo heeft hij tijdens zijn afstudeerstage het rendement van een bepaald product geanalyseerd. Na het verzamelen en analyseren van gegevens heeft hij geadviseerd dat verder onderzoek naar de kosten en baten interessant kan zijn, net als de herindeling van het warehouse. Tijdens zijn vorige stage bij een grote logistieke dienstverlener heeft Micheal onderzoek gedaan naar mogelijke knelpunten binnen het sorteerproces. Hierin heeft hij data omtrent het sorteerproces verzamelt en geanalyseerd om zo uiteindelijk op tactisch en operationeel niveau verbeterpunten aan te dragen en toe te passen. Met als resultaat een verhoging van de productiviteit met 20%. Daarnaast heeft hij ook ervaring met het interviewen van medewerkers, contact onderhouden met verschillende interne en zelfs buitenlandse afdelingen en worden zijn aanbevelingen en projecten ook daadwerkelijk toegepast binnen deze grote spelers in de logistieke branche. Omdat Micheal nu is afgestudeerd is hij samen met Extra Talent op zoek naar eerste uitdaging, waar hij zichzelf op werk en persoonlijk niveau kan ontwikkelen.

 

Micheal is een rustige en sociale jongeman die ondanks de vele tegenslagen die hij op verschillende gebieden heeft ervaren, toch blijft doorgaan. Hij ziet tegenslagen juist als iets om hem weer te motiveren om beter zijn best te doen en al het mogelijke eruit te halen. Door zijn resultaatgerichte en competitieve instelling heeft hij een bepaald doel voor ogen en gaat hij hier ook de volle 100% voor. Gezonde competitie vindt hij dan ook een fijne drijfveer. Daarnaast kijkt hij erg kritisch naar zichzelf en naar anderen, waardoor alles wat erin zit, eruit gehaald wordt. 

 

Micheal is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.    

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het analyseren van een aviation product;
  • Opstellen van een SWOT-analyse en Confrontatie matrix;
  • Opmaken van een 5-tal mogelijke toekomst scenario's;
  • Interviewen van medewerkers en verwerken van deze gegevens;
  • Adviseren van de organisatie. Zo vond hij het uitvoeren van een vervolg onderzoek van belang, net als een herindeling van het warehouse. 

Functie

HBO Starter Logistiek

Leeftijd

24

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

WMS, Google Analytics, van Riet, SAP, MS Office (Word, Excel, PowerPoint).