Edward (Transportplanner)

Edward heeft 7 jaar ervaring in de logistiek. Na 3 jaar als magazijnmedewerker te hebben gewerkt heeft hij de overstap gemaakt naar de functie van transportplanner. Inmiddels vervult hij deze rol al 4 jaar en dit bevalt hem uitstekend. Hij houdt ervan om te werken in een dynamische werkomgeving en heeft passie voor de logistiek. In zijn huidige rol als transportplanner is hij verantwoordelijk voor het efficiënt inzetten van de chauffeurs en wagens. Hij is eerste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen zoals; chauffeurs, leveranciers, commercie, klanten en de afdeling supply chain. Ook is Edward verantwoordelijk voor de afhandeling van de facturen en denkt hij mee over het optimaliseren van de logistiek processen.

Edward is een communicatief vaardige en stressbestendige jongeman met een proactieve houding. Hij kan goed omgaan met werkdruk en denkt in oplossingen. In stressvolle situaties behoud hij het overzicht door prioriteiten te stellen. Op deze manier kan hij hoofdzaken scheiden van bijzaken en legt hij de focus op de dingen die echt belangrijk zijn voor de organisatie. Bovendien is Edward een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Hij is een echte teamplayer die ook goed zelfstandig uit de voeren kan. Edward probeert het maximale uit zichzelf te halen en wil zichzelf graag verder ontwikkelen. Dit doet hij door goed te luisteren naar feedback om vervolgens tips en ideeën direct toe te passen in de praktijk.

Edward is fulltime beschikbaar, heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 2.950,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het zo efficient mogelijk plannen van 6 vrachtwagens en chauffeurs
  • Chauffeurs instureren en begeleiden tijdens de ritten
  • Laad- en loslijsten uitdraaien en vrachtbrieven opstellen
  • Eerste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen: chauffeurs, leveranciers, collega's, commercie, klanten en supply chain
  • Verantwoordelijk voor de afhandeling van de facturen
  • Aansturen, motiveren en coachen van 11 medewerkers op de werkvloer
  • Logistieke processen optimaliseren
  • Verantwoordelijk voor retouropdrachten
  • Betrokken geweest bij het implementeren van de SAP module: testen, scannen en een inrichting voor het magaijn bedacht

Functie

Transportplanner

Leeftijd

31

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP ERP & EWM, ORD/ORTEC, MS Office: Word, Excel, Powerpoint