Rutger (Warehouse Teamleider)

Met ruim zestien jaar ervaring en een stabiel werkverleden binnen de logistieke branche is Rutger een betrouwbare en loyale Teamleider Warehouse. Zowel het inbound als het outbound proces heeft hij onder zich gehad en de groepen die hij op de operatie heeft aangestuurd variëren van tien tot vijfentwintig medewerkers. Daarnaast is hij gedurende zijn loopbaan bij diverse verhuizingen betrokken geweest bij het inrichten en implementeren van de logistieke afdelingen en processen. In zijn huidige rol is Rutger verantwoordelijk voor de ontvangst goederen en stuurt hij de lossers en incheckers direct op de operatie aan. Hij mist in zijn functie uitdaging en zou zich ook weer graag focussen op het outbound proces. Vandaar dat hij latent zoekt naar een nieuwe uitdaging. 

Rutger beschrijft zichzelf als een people manager die het liefst met zijn voeten in de klei staat. Dat uit zich in een leidinggevende die zelf zijn handen uit de mouwen steekt wanneer de situatie daarom vraagt. Rutger stelt zich daarmee op als verantwoordelijke van het team, maar de kar trekken ze met zijn allen. Door zijn ervaring binnen de logistiek weet hij dat geen dag hetzelfde loopt en dat er zich regelmatig calamiteiten kunnen voordoen. Zijn flexibiliteit ten opzichte van werken in wisselende ploegendiensten en overwerk is een gevolg hiervan. 

Rutger werkt momenteel op uitzendbasis en is daardoor in overleg beschikbaar. Zijn bruto salarisindicatie bedraagt € 2.700,- per maand op fulltime basis. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de aansturing van inbound proces, van het lossen van de vrachtwagens tot het inchecken van de goederen;
  • Leiding geven aan het team van 12 medewerkers, waaronder 2 lossers en 10 incheckers;
  • Monitoren van het proces en bewaken van de KPI's.

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

56

Woonplaats

Sittard

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, IBM, AS400, MS Office: Excel, Word, Outlook