Jeroen (Warehouse Coordinator)

Jeroen is een man met ruim 15 jaar logistieke ervaring, waarvan 13 jaar bij dezelfde werkgever. Bij deze logistiek dienstverlener is hij begonnen als Logistiek Coördinator, waar hij als eigenlijk als tussenpersoon fungeerde voor kantoor en warehouse. Tevens was hij verantwoordelijk voor het aansturen en leidinggeven aan 7 warehousemedewerkers. Hierna is hij intern doorgegroeid naar Supervisor Inbound, Outbound. Hier stuurde hij zo’n 25 medewerkers aan en was hij verantwoordelijk voor het hele warehouse. Ook heeft hij in deze rol een tool ontwikkeld voor de interne Track & Trace van orders, omdat er totaal geen overzicht was. In zijn huidige rol wordt Jeroen ontzettend breed ingezet. Naast het aansturen en leidinggeven is hij veel bezig met het maken van analyses en het optimaliseren van processen in het warehouse. Ook is hij verantwoordelijk voor het implementeren van nieuwe klanten in het WMS systeem en de begeleiding hiervan. Doordat hij nu geen duidelijk omkaderde functie heeft en hij zich graag volledig op één functie wil focussen is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een analytische functie.

Jeroen is een vrolijke man die niet in problemen denkt, maar in oplossingen. Hij is dan ook erg pragmatisch ingesteld. Ook is hij is een echte teamplayer en hij vindt het dan ook fijn om met een groep aan een gezamenlijk doel te werken. Jeroen denkt zelf ook altijd aan het grote geheel en kan goed het overzicht bewaren. Analytisch is hij erg sterk en hij vindt het dan ook ontzettend leuk om mee te denken over procesverbeteringen, analyses te maken en de uitkomst daadwerkelijk te implementeren. Zo heeft hij bij zijn huidige werkgever meerdere tools gemaakt in Excel, waar nu daadwerkelijk mee gewerkt wordt en waardoor zij bepaalde punten, zoals de voorraadbeheer en goederenstromen nu ook inzichtelijk hebben.

Jeroen heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.650,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Gezorgt dat wegens de bedrijfsovername alles wel weer netjes werd opgestart in de nieuwe werkomgeving;
  • Optimaliseren van bestaande processen;
  • Realiseren van KPI's;
  • Implementeren van een ABC analyse;
  • Regelmatig assisteren bij andere accounts;
  • Implementeren van informatie voor nieuwe klanten. Kijken naar wat er nodig is, hoe dat in te richten en wat het gaat kosten.

Functie

Warehouse Coordinator

Leeftijd

49

Woonplaats

Regio Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift; Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

WMS, SAP, Unit 4, Ms Office (Word, Excel)