Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Yves (HBO Starter Logistiek)

Yves is na de havo van start gegaan met de opleiding Aviation, maar de eerste twee jaren waren destijds alleen technisch. Hij vond dit toch niet zo goed bij hem aansluiten. Vervolgens heeft hij een studiekeuzetest gemaakt en logistiek kwam overal in terug en stond dus bovenaan! Yves twijfelde geen moment en is met zijn logistieke hbo studie aan de slag gegaan. Zoals hij zelf zegt is hij erdoor heen gefietst. Logistiek is niet meer bij hem weg te denken en dan met name de luchtvaart. Momenteel werkt hij alweer een jaar als expediteur, pharma. Yves mist echter uitdaging in zijn huidige functie en wil graag bij een werkgever aan de slag waar hij ook zijn analytische talenten volledig in kan gaan zetten. 

Yves is een sociale jongeman. Hij wordt altijd snel opgenomen in de groep en haalt hier zelf ook veel energie uit. Yves ontwikkelt zich snel en dit vindt hij belangrijk. Stilstaan is bij hem daadwerkelijk achteruitgaan. Hij is ambitieus en gedreven om zijn doelen na te streven. Het optimaliseren van logistieke processen doet hij graag, want hij is analytisch zeer sterk. Leuk om te weten: hij heeft tijdens zijn afstudeerstage een Certificate of Achievement ontvangen van de organisatie, omdat hij zich als stagiair zicht heeft weten te onderscheiden en een prachtige prestatie heeft neergezet.

Yves heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.250,- bruto per maand op basis van fulltime

Werkzaamheden

Als Expediteur Pharma verantwoordelijk voor de volgende zaken:
  • Inboeken van luchtruimte, hierbij rekeninghoudend met prioriteit, gewicht en volume, efficiëntie en veiligheid;
  • Monitoren van de transporten;
  • Aannemen van spoedopdrachten;
  • Inslaan, controleren van douaneaangiftes (Ex-a, CMR's, Airwaybills);
  • Tariefonderhandelingen;
  • Afhandelen van claims;
  • Contact onderhouden met leveranciers, klanten, airlines en douane. 

Functie

HBO Starter Logistiek

Leeftijd

27

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, MS Office: Excel (uitstekend), Word en Outlook