Allard (HBO Starter Supply Chain)

Allard is grootgebracht met Logistiek. Zijn vader en oom hebben samen een transportbedrijf in België en transporteren goederen naar West-Afrika. Na dat hij zijn propedeuse 'Bedrijfseconomie' had behaald heeft hij, aangetrokken tot de logistieke processen, ervoor gekozen om een overstap te maken naar 'Logistiek en Economie'. Hij houd zich graag bezig met het innoveren van de processen binnen Supply Chain en Logistiek. Bij zijn minor 'Airport en Seaport Logistics' heeft hij voor een groot transportbedrijf onderzoek gedaan naar de meest efficiënte route van en naar Italië. Hiervoor heeft hij gekeken naar wegtransport, zeetransport en railtransport.
Allard is samen met Extra Talent op zoek naar een organisatie waar hij al zijn opgedane kennis in de praktijk kan gaan brengen. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Supply Chain Planner of Logistiek Planner.

Allard is een rustige jongeman die uitdagingen niet uit de weg gaat. Hij trekt verantwoordelijkheden naar zich toe en houd zich het liefst bezig met complexe logistieke/supply chain processen; kan niet complex genoeg. Hij is ambitieus en wil zich echt gaan specialiseren. In samenwerkingsverband stelt hij zich op als een kameleon; hij kan met iedereen goed opschieten, luistert naar anderen en past zich aan naar wat de situatie nodig heeft. Dit kan zijn dat hij juist een leidende rol op zich neemt óf juist het team probeert te motiveren en doet wat er van hem gevraagd wordt.
In zijn vrije tijd gaat Allard graag zwemmen en fitnessen.

Allard heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

Werkzaamheden

Afstudeeronderzoek naar het verbeteren van de logistieke processen, om vertragingen te voorkomen:

  • Drie maanden meegelopen met Supply Chain coördinatoren;
  • Interviews afleggen met Catagory Manager, Logistiek Manager en Project Manager;
  • Meelopen in het magazijn, magazijnmedewerkers interviewen;
  • Benchmark analyse;
  • Service Leven Agreement ontwikkelend en geimplimenteerd;
  • Aanmeldformulieren ontwikkelend en geimpllimenteerd;
  • Nieuw WMS geadviseerd. 

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

26

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

EDI, GDMI, Excel, Microsoft Word