Thomas (Transport Coordinator)

Thomas werkt al ruim 6 jaar bij dezelfde werkgever. Hij is hier begonnen als Warehouse Operator, waar hij verantwoordelijk was voor het verzendklaar maken van de goederen. Thomas mocht al snel doorgroeien naar de functie TRM Pilot. Hier stuurde hij de orderpickers aan vanuit SAP en monitorde hij de huidige processen en capaciteit. Vervolgens is hij doorgegroeid naar Shopfloor Controller, waar hij zorgde voor een efficiënte voortgang van alle werkorders. Nu oefent hij de functie uit van Transport Coördinator en zet hij de transportopdrachten weg bij de vaste charters. Hij vormt hier de schakel tussen de leveranciers, vervoerders en chauffeurs en onderhoudt met alle partijen het contact, zodat alles soepel verloopt. Hij zorgt daarnaast voor een juiste afhandeling van de schadeclaims, klachten etc. en zorgt dat alle douanedocumenten ingestuurd zijn. Thomas is zich latent aan het oriënteren en staat open voor functies als Transport Coördinator of Transportplanner.

Thomas is een vriendelijke jongeman die graag in teamverband werkt en anderen helpt. Hij werkt dan ook graag ergens waar een open- en informele sfeer heerst en waar hij af en toe kan sparren met zijn collega’s. Thomas gaat oplossingsgericht te werk en is daarnaast een echte doorzetter. Wanneer iets misgaat of het er even hectisch aan toe gaat laat hij zich niet gek maken. Hij weet goed prioriteiten te stellen, het overzicht te bewaren en kan daarnaast ook snel schakelen.

Thomas heeft een opzegtermijn van 1 kalendermaand en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Aanmelden van vrachten bij de vervoerders;
  • Contact onderhouden met charters;
  • Monitoren van de logistieke processen omtrent het laden/lossen.
  • Inspelen op ad-hoc-wijzigingen;
  • Afhandelen van schadeclaims, klachten etc;
  • Opvragen en vrijgeven van de douanedocumentatie;
  • Rapporteren aan manager.

Functie

Transport Coordinator

Leeftijd

28

Woonplaats

regio Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en voldoende in geschrift. Duits matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Word, Excel, Outlook)