Jayden (Warehouse Supervisor)

Jayden is een gedreven jongen met een afgeronde mbo4-diploma in de richting van Marketing & Communicatie. In de afgelopen 4 jaar heeft hij veel ervaring opgedaan bij verschillende logistieke dienstverleners/distributiecentra. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in de logistieke sector op de afdelingen outbound en inbound als teamleider en supervisor. Bij zijn huidige werkgever stuurt hij tussen de 50 tot 80 man aan op de afdeling inbound. Dit doet hij in zijn eentje voor de ochtend en de avond shift. Hij was ook mede verantwoordelijk voor de implementatie van de afdeling inbound bij outbound. De afdeling outbound nam de taken over van inbound in de ochtend. Dit heeft hij gecoördineerd. Als supervisor heeft Jayden ook functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken geleid en voor personeel met langdurig ziekteverzuim samen met HR en de UWV arbeidsconsultant een re-integratieplan opgesteld. Jayden zou het ideaal vinden om een functie als warehouse supervisor te bekleden dat dichterbij huis is.

Jayden is een doorzetter. Hij heeft zichzelf omhoog weten te werken in zijn functie doordat hij communicatief sterk is en altijd innovatief nadenkt over verbeteringen in het proces. Jayden kan juist goed presteren onder druk en hij vindt het ook niet erg om zelf in twee ploegen te werken. Hij wil zichzelf constant blijven ontwikkelen en is ambitieus. Jayden zou ook een management functie willen bekleden en is hiervoor bereid om cursussen te volgen. Omdat hij zelf ook ervaring heeft als magazijnmedewerker, kan hij goed levelen met zijn medewerkers om ze op die manier te begeleiden en aansturen op persoonlijk niveau.

 

Jayden heeft een maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- per maand op basis van 40 uur per week.


Werkzaamheden

  • Twee assistent teamleiders en een team van 50 tot 60 inbound magazijnmedewerkers aansturen;
  • 1 op 1 gesprekken met medewerkers, POP doelen opstellen met ze en de afgesproken competenties evalueren;
  • Verbeterprojecten bedenken en aanhouden. Hoe medewerkers productiever kunnen worden ingezet zijn en hoe kosten bespaard kunnen worden zoals schades aan materieel;
  • Verzuimgesprekken, functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken voeren met medewerkers;
  • Sollicitatiegesprekken voeren en personeel aannemen van allround magazijnmedewerker tot assistent teamleider;
  • Reintergratieplan maken voor medewerkers met lang ziekteverzuim;
  • Meetings met de grote klanten en daarbij bespreken hoe kosten bespaard kunnen worden en kwaliteit gewaarborcht.

Functie

Warehouse Supervisor

Leeftijd

27

Woonplaats

's-Hertogenbosch

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift Spaans matig in woord en geschrift

Computervaardigheden

DLX (WMS), MS Office (Excel, word, powerpoint, acces)