Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Qais (Expediteur)

Quincy is zes jaar geleden in aanraking gekomen met logistiek en heeft zich in de tussentijd ontwikkeld tot Expediteur. Voorheen werkte hij als Bargeplanner in Rotterdam, waar hij verantwoordelijk was voor het operationeel afhandelen van containertransporten. Doordat hij graag zijn leven wil opbouwen in Amsterdam is hij aan de slag gegaan bij een expediteur op Schiphol. Na zeven maanden te hebben gewerkt op de Import Afdeling werd de afdeling gereoganiseerd en is hij met een tussenstap aan de slag gegaan als Receptionist bij een organisatie in Hoofddorp. Quincy wil echter ontzettend graag terug de logistiek in, gezien hij de hectiek, dynamiek en de uitdaging mist in zijn huidige functie. Quincy weet als een echte detective elke zending te monitoren en te traceren. Samen met Extra Talent is hij op zoek naar een werkgever waar hij voor lange tijd aan de slag kan. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Expediteur of als Junior Declarant.   

Quincy is een rustige jongeman die zegt waar het op staat. Hij heeft de afgelopen jaren veel sociale vaardigheden op gedaan en biedt altijd een helpende hand aan zijn teamgenoten. Hij is een harde werker die geen problemen heeft met wisseldiensten. Doordat hij zaken snel oppikt was het voor hem geen probleem om vanuit de zeevracht een overstap te maken naar de luchtvracht. In zijn vrije tijd gaat hij graag sporten, en dan met name kickboxen. Hij woont samen met zijn vriendin in Amsterdam, houdt van koken en gaat graag uit eten.

Quincy heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van €2.400,- bruto per maand.

Werkzaamheden

Als Receptionist de volgende werkzaamheden:

  • Ontvangen en doorverwijzen van bezoekers;
  • Gegevens noteren, legitmatie controleren;
  • Klantcontact;
  • Beantwoorden van de telefoon. 

Functie

Expediteur

Leeftijd

23

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Excel, Word, Interne plansystemen