Maarten (Warehouse Teamleider)

Maarten is al ruim 18 jaar werkzaam in de logistiek en dat ook nog eens bij dezelfde werkgever. Bij deze productieorganisatie vervult hij de rol Senior Logistiek. Hij verantwoordelijk voor het aansturen van 15 fte op verschillende afdelingen. Wanneer de productie wordt opgeschroefd, schakelt Maarten direct met de uitzendbureaus om te zorgen voor een juiste capaciteit. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en lost hij werk gerelateerde problemen op zodat werkprocessen niet verstoord wordt. Ook geeft hij LEAN-trainingen aan de medewerkers. Doordat Maarten nu al ruim 18 jaar bij dezelfde werkgever werkt, wil hij graag kijken wat er nog meer op de arbeidsmarkt is en staat hij open voor een nieuwe uitdaging in een leidinggevende rol.

Maarten is duidelijk in zijn communicatie en hij is in staat om empathisch leiding te geven aan een groep. Analytisch is hij sterk en hij denkt dan ook graag mee over procesverbeteringen. Zo zit hij in een project waar hij meedenkt over het efficiënter inrichten van de verschillende locaties. Maarten is goed in het stellen van prioriteiten en het overzicht bewaren. Ook kan hij snel schakelen en is houdt hij in stressvolle situaties het hoofd koel. Hij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is erg loyaal. Dat blijkt wel uit het feit dat hij al 18 jaar bij dezelfde werkgever zit.

Maarten heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van €3.300,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van het logistieke proces;
  • Aansturen van zo’n 15 fte op verschillende afdelingen;
  • Schakelen met de uitzendbureaus voor een juiste capaciteit;
  • Verantwoordelijk voor een juist voorraadbeheer;
  • Geven van LEAN-traingingen aan de medewerkers;
  • Analyses maken en aandragen van procesverbeteringen;
  • Realiseren van KPI’s.

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

38

Woonplaats

Regio Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel)