Stefan (Expediteur)

Stefan heeft veel ervaring binnen de logistiek. Je zou kunnen zeggen dat hij alle kanten van de transportsector heeft gezien of heeft gedaan. Met veel verschillende functies weet hij door en door hoe de transportwereld in elkaar zit. Hij is bekend met strategie en weet mee te denken hoe je processen kan optimaliseren. Door zijn productkennis heeft hij meerdere jaren gewerkt in een salesfunctie om het klantenbestand uit te breiden. Door al zijn kennis en ervaring is hij altijd een aanspreekpunt geweest en hij weet wat leiderschap inhoud. Nu er geen duidelijk toekomst pad klaarligt bij zijn huidige werkgever, is hij klaar voor de volgende stap binnen een nieuwe organisatie. Samen met Extra Talent is hij op zoek naar een rol binnen de Supply Chain of een functie als teamleider binnen het transport. Verder zou hij een outside sales functie willen overwegen.

Stefan is een nuchter persoon en weet stappen vooruit te denken. Hij is communicatief sterk en is niet bang om zijn mening te geven. Zelf ontwikkeling vindt hij belangrijk, dit is terug te zien in de vele interne cursussen die hij nog extra heeft gevolgd. Voorbeelden hiervan zijn: Conflicts of Interest, Antitrust law training, Global anti-Bribery Training, Economic Sanctions en systeemtrainingen.

Stefan is fulltime beschikbaar en heeft een voorkeur om enkele dagen in de week vanuit huis te werken. Hij heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.700,- en € 4.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Het opmaken van offertes, staffels en tenders voor de luchtvracht import en export zendingen;
  • Het nabellen van offertes en achterna gaan van sales leads;
  • Afspraken maken maken met airlines, wegvervoerders en andere partijen om nieuwe tarieven af te spreken voor betere inkopen;
  • Het helpen van de import en export met hun zendingen;
  • Het inboeken van de zending bij de airline of het boeken van wegtransport voor het ophalen of afleveren.

Functie

Expediteur

Leeftijd

40

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend, Duits spreken voldoende

Computervaardigheden

MS Office, Word, Powerpoint, Excel, AS400, Cargo Office, AFRA, AOG