Steven (Logistiek coördinator)

Steven is een jongeman met al vier jaar ervaring binnen de logistiek. Nadat hij zijn mbo opleiding Transport en Logistiek Management had afgerond is Steven bij zijn eindstage blijven hangen. Hier is hij in het magazijn begonnen. Al na 2 maanden zagen ze meer in hem en promoveerde hij naar After sales medewerker en al snel groeide hij door naar Teamleider Aftersales. Hier was hij verantwoordelijk voor het retour proces en het verbeteren van het product. Daarna kreeg Steven een mooi aanbod van zijn huidige werkgever om als Logistiek Coördinator aan de slag te gaan. Hier is hij verantwoordelijk voor het checken van de binnenkomende orders en containers. Daarnaast begeleidt Steven ook verschillende projecten. Tevens monitort hij de voorraad en bij verschil komt Steven met oplossingen. Ook is hij in contact met externe vervoerders om zo te zorgen dat de binnenkomende containers op tijd worden gelost. Omdat Steven op dit moment het internationaal contact mist is hij op zoek naar een uitdagende baan in de logistiek.

Steven is een vriendelijke rustige jongeman die beschikt over een uitstekend helicopterview. Dit is terug te zien bij zijn huidige werkgever waar hij vaak ad hoc moet schakelen en troubleshooter is. Hierin moet Steven  beslissen wat voorrang krijgt en wat belangrijk is. Daarnaast vind hij het ook fijn om samen te werken.

Steven heeft een opzegtermijn van 1 maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.600,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het voorraad en procesbeheersing;
  • Toezicht houden op de logistieke activiteiten en optreden waarbij nodig;
  • Voorraad en bij afwijkende voorraad hier een oplossing voor beiden. Hierdoor zijn de kosten verlaagd;
  • Implementeren van een nieuw systeem;
  • Het magazijn herindelen;
  • Troubleshooting;
  • Het oppakken van verschillende projecten.

Functie

Logistiek coördinator

Leeftijd

26

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Powerpoint)