Jasmijn (Service Planner (monteurs))

Jasmijn is een nuchtere dame die het best wordt beschreven als een logistieke rouwdouwer. Dit maakt het vak als planner voor haar zo goed passend. Snel handelen onder grote druk, daar krijgt ze energie van. Hier kwam ze achter in het jaar 1998, toen zij de kans kreeg om als planner op een taxicentrale te starten. In deze functie had zij de verantwoordelijkheid over circa 40 taxi’s. Na bij verschillende taxi organisaties te hebben gewerkt kreeg zij een functie aangeboden als monteursplanner. Dit heeft zij diverse keren geprobeerd, echter mist zij hier in de uitdaging en hogedruk. Dit is voor haar de reden om de overstap naar Transportplanning te maken. Zij is van mening dat ze binnen de logistiek en de hogedruk die zij mee neemt, goed haar draai zal gaan vinden. Samen met Extra Talent is Jasmijn op zoek naar een functie als Transportplanner bij een logistiek dienstverlener waar het altijd druk is.

Jasmijn is gedreven en zal door blijven zetten tot het lukt. Dit brengt zich terug in de praktijk, waar zij zo blijft puzzelen met de planning tot hij de maximale efficiëntie heeft bereikt. Door de jaren werken onder grote druk, is zij stressbestendig en straat altijd rust uit waar andere zweten.

Jasmijn is fulltime beschikbaar, rekening houdend met 1 maand opzegtermijn en heeft een indicatie van €3.150,- euro per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de planning van circa 15 monteurs en 5 wagens;
  • Contact met klanten over prijs en spoed aanvragen;
  • Planning voor de volgende dag opstellen;
  • Verantwoordelijk om zo efficiënt mogelijke planning;
  • Opmaken facturen en offertes.

Functie

Service Planner (monteurs)

Leeftijd

48

Woonplaats

Hillegom

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands in woord en geschrift uitstekend, Engels in woord en geschift goed.

Computervaardigheden

Microsoft Office, diverse monteur / taxi plansystemen.