Sonja (Expediteur)

Sonja is inmiddels bijna twee jaar werkzaam als Planner/Expediteur bij een grote internationale organisatie gericht op het bieden van logistieke dienstverlening. Met een hbo-diploma Bedrijfskunde op zak startte zij al vrij snel een eigen bedrijf samen met haar partner. Dit heeft ze absoluut leuk gevonden, maar na omstandigheden zijn ze hiermee gestopt. Wel heeft ze hier veel van mogen leren en heeft ze door deze deur te sluiten, een nieuwe deur geopend en haar kansen gevonden in de logistieke branche. Waar zij binnenliep als starter, is zij doorgegroeid naar volwaardig Planner, waarbij ze zich voor een deel focust op de groupage planning. Met haar commerciële instelling is ze een kei in onderhandelen en door het gebrek aan eigen wagens, past ze dit altijd succesvol toe wanneer zij de markt op moet om zendingen te vervoeren tegen de scherpste tarieven. Wegens gebrek aan doorgroeimogelijkheden bij haar huidige werkgever, is Sonja latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner/Expediteur.

Sonja is een hele sociale en spontane vrouw, die al op jonge leeftijd veel heeft mogen bereiken. Ze is erg loyaal en komt dan ook altijd haar afspraken na. Hoeveel moeite, tijd en/of geld het haar ook kost, je kunt altijd op haar rekenen. Haar gedrevenheid maakt haar tot de persoon die ze is. Ze zal altijd bijspringen waar nodig, behulpzaam is ze dan ook zeker. Het fijne aan haar persoonlijkheid is, dat Sonja altijd denkt in oplossingen en nooit in problemen. Ze weet dat dingen soms buiten haar schuld om liggen en toch zal ze er alles aan doen om de beste oplossing te vinden.

Sonja heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Maken van de planning naar Nederland, België, Frankrijk, Polen, Tsjechië en Slowakije
  • Inschakelen van externe vervoerders inclusief het onderhandelen over de prijs;
  • Monitoren van lopende zendingen;
  • Maken van de groupageplanning van Polen en Tsjechië;
  • Onderhouden van het contact met de internationale klanten en vervoerders, per mail en telefonisch.

Functie

Expediteur

Leeftijd

27

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Joegoslavisch goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Forward, MS Office (Excel, Word, Outlook)