Mehmet (MBO Starter Logistiek)

Mehmet is een jonge knul die zich graag verder wil ontwikkelen in de logistiek. Hij heeft al 1 jaar ervaring opgedaan als Allround Medewerker bij een productiebedrijf waar hij medeverantwoordelijk was voor het goed laten verlopen van het productieproces. Zo moest hij het voorraadsysteem bijhouden, stond hij aan de lopende band en heeft hij hier 2 maanden lang de productieplanners ondersteunt in hun werkzaamheden. Naast het plannen moest hij toen ook goederen gereed melden en controleren op aantallen en kwaliteit. In deze uitdaging heeft hij kennis kunnen maken met verschillende logistieke processen, waardoor hij al wel feeling heeft met de logistiek. Doordat de hectiek en dynamiek in het vak hem zo aanspreekt, maar er bij zijn huidige werkgever geen doorgroeimogelijkheden waren, is Mehmet nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Doordat hij graag wil leren en zichzelf wil blijven ontwikkelen zou hij graag aan de slag gaan als Junior Transportplanner bij een organisatie die hem de mogelijkheid biedt om zich te bewijzen. 

Mehmet is een vriendelijke en ambitieuze jongen. Hij heeft onze Harver Talent Pitch gemaakt, waaruit blijkt dat hij zeker op een hbo werk- en denkniveau zit. Hij laat zich niet snel leiden door de emoties van anderen en houdt zijn hoofd daarnaast ook koel in stressvolle situaties. Tevens is hij erg resultaatgericht en gaat hij graag gestructureerd te werk. Wanneer het erg druk is, werkt hij bijvoorbeeld graag met lijstjes, zodat hij niets vergeet en geen stress ervaart. Ook denkt hij aan het grotere geheel en hij heeft dan ook een echt helikopterview. Verder is Mehmet een sociale jongen die prima zelfstandig kan werken, maar het ook fijn vindt af en toe met iemand te kunnen sparren en van iemand te kunnen leren.

Mehmet is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van het productieproces;
  • Bijhouden van het voorraadsysteem;
  • Lossen van vrachten;
  • Ondersteunen van de productieplanning. 

Functie

MBO Starter Logistiek

Leeftijd

23

Woonplaats

Regio Den Bosch

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, CMS, MS Office (Word, Excel)