Marc (Transportplanner)

Marc is ruim 2 jaar werkzaam als Transportplanner. Bij zijn voorlaatste werkgever heeft hij zich dagelijks beziggehouden met het inplannen van 45 wagens per dag (containerplanning) vanaf de treinterminal in Duitsland en vanuit de havens van Rotterdam en Zeebrugge naar de klant, waarbij hij externe vervoerders inschakelde om vrachten uit te zetten. Hij is hier tevens veel bezig geweest met het opvolgen van lopende transporten. In zijn huidige functie bij een nieuwe organisatie is hij net begonnen als Transportplanner (stukgoed), echter is de begeleiding erg beperkt en daarom is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging in dezelfde functie.

Marc is een sociale jongeman die lekker direct, open en eerlijk is. Hij zal altijd blijven communiceren en voelt zich thuis in een organisatie waar dezelfde mentaliteit heerst. Met een rustige energie weet hij zijn hoofd altijd koel te houden en de stress altijd te baas te zijn. Marc is collegiaal en behulpzaam. Zo ook bij zijn voorlaatste werkgever waar hij nieuwe collega's inwerkte, en dit ook met plezier. Hij houdt van gezelligheid, maar legt de focus altijd goed op zijn werk. Tevens is hij het gewend om over te werken en is hij zeer flexibel in de werktijden.

Marc heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Opstellen van de railplanning voor honderden containers richting Oost-Europa
  • Monitoren van zowel de weg- als railtransporten 
  • Contact onderhouden met customer service en de planning omtrent lopende transporten 
  • Aanvragen beantwoorden over de mogelijkheden 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

24

Woonplaats

Sittard

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits matig, maar lerende.

Computervaardigheden

Oracle, MS Office (Word, Excel, Outlook)