Omer (Warehouse Teamleider)

Omer heeft ondanks zijn jonge leeftijd al 13 jaar ervaring in de logistiek. Waar hij begonnen is als Orderpicker, heeft hij zich opgewerkt tot Logistiek Teamleider. Op dit moment is hij Teamleider Receiving in een warehouse voor medische producten en stuurt hij 11 medewerkers aan. Omer heeft zich bij verschillende werkgevers enorm ontwikkelt en heeft ondertussen veel ervaring opgedaan met het coachen en begeleiden van teams. Daarnaast voert hij beoordelings- en functioneringsgesprekken, controleert hij op werkzaamheden, procedures en netheid in het magazijn en is hij actief bezig met het optimaliseren van het warehouse middels LEAN en 5S. Omer heeft nu tijdelijke contracten maar is op zoek naar een werkgever om zich voor langere tijd aan te binden. Daardoor is hij samen met Extra talent op zoek naar een nieuwe functie als leidinggevende in een warehouse.

Omer is een gedreven persoonlijkheid die zich makkelijk open stelt naar zijn team. Het is een harde werker die zorgt voor een goede sfeer binnen zijn team en niet bang is om streng op te treden indien nodig. Daarnaast weet hij zijn team altijd te motiveren om samen tot een mooi resultaat te komen en zorgen dat alles tijdig klaar staat. Omer is een slimme man met een talenknobbel. Zo spreekt hij vloeiend Nederlands, Turks, Engels en Pools. Dit is iets wat goed van pas komt in zijn contact met chauffeurs en collega’s.

Omer is per 1 oktober beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand. Na 1 oktober heeft hij een opzegtermijn van 1 maand.   

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het aansturen van 11 logistiek medewerkers; 
  • Implementeren en controleren van 5S, dit moet heel secuur gebeuren omdat het om medische produchten gaat; 
  • Verzorgen van de personeelsplanning;
  • Schakelen met andere afdelingen over inzet personeel in dal- en piekmomenten; 
  • Toezicht houden op naleving voorschriften, werkinstructies en procedures; 
  • Voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken;
  • Verantwoordelijk voor de inslag en opslag van medische goederen. 

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

33

Woonplaats

Bergen op Zoom

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Turks en Engels uitstekend in woord en geschrift. Pools goed in woord, matig in geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office, SAP en WMS-systeem Manhattan Associates