Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Dana (Logistiek Administratief Medewerker)

Dana is een dame met zo’n 14 jaar administratieve ervaring op haar naam. Naast administratieve vaardigheden heeft zij ook veelal met klanten in contact gestaan omtrent klachtenafhandeling en het geven van informatie. Door haar verschillende ervaringen heeft zij kennis op kunnen doen over ontzettend veel computersystemen, waaronder SAP, CRM, Navision, AFAS, Exact en het MS Office pakket. Dana heeft bij haar laatste werkgever naast het klantencontact ook contact gehad met chauffeurs en afspraken ingepland met chauffeurs. Voor de producten die werden afgekeurd, schreef Dana dagelijks een verslag om de voorraad in kaart te kunnen brengen. Door corona is Dana helaas bij haar laatste werkgever moeten stoppen. Daardoor is zij nu zoekend naar een nieuwe functie als Customer Service Medewerker of Logistiek Administratief Medewerker.

Dana is een goedlachse en fleurige dame. Ze is gefocust op haar werk en gaat daarbij doelgericht aan de slag. Taken pakt ze snel op en nieuwe taken ziet ze dan ook als een uitdaging. Dana is collegiaal en stelt zichzelf flexibel op, waardoor ze zich in verschillende situaties weet aan te passen. Daarbij kan ze goed zelfstandig werken, maar weet ze zichzelf in teamverband ook collegiaal opstellen. Kortom: met Dana haalt u een spontane en klantgerichte dame in huis.

Dana is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.550,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Klanten op de hoogte stellen van de status van de zending;
  • Klachten afhandelen per mail en per telefoon;
  • Problemen oplossen;
  • Contact met chauffeurs omtrent het ophalen van zendingen;
  • Verslaglegging rondom afkeur van goederen, gericht op voorraadbeheer;
  • Factureren naar klanten;
  • Administratieve handelingen;
  • Transportdocumenten per mail verzenden naar klanten.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

39

Woonplaats

Helmond

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, AFAS, Navision, CRM, Exact, Citrix, Kentro, FMS, Pep Grid, CMA, SMA QA Fracuratie en MS Office