Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Adam (HBO Starter Logistiek)

De interesse in de Logistiek heeft Adam van zijn vader omdat deze actief was met het importeren en exporteren van auto's. Daarom is Adam de opleiding Logistiek & Economie gaan volgen en met succes. Sinds enkele maanden is hij de trotse bezitter van een hbo diploma. Tijdens de opleiding heeft Adam de minor Distributie in en om Rotterdam gevolgd, waarin de aspecten Warehousing, Supply Chain en de Rotterdamse haven zijn behandeld. Naast zijn stages heeft Adam de afgelopen jaren verschillende bijbanen gehad in diverse warehouse omgevingen. Sinds 2 jaar is hij werkzaam als Logistiek Medewerker binnen een groot warehouse ten behoeve van een winkelketen, waar hij is gestart als orderpicker en inmiddels verantwoordelijk is voor het monitoren en analyseren van het in- en outbound proces en het voorraadbeheer. De organisatie gaat verhuizen en gezien de afstand is het voor Adam niet mogelijk om hier te blijven. Daarom is Adam op zoek naar een nieuwe uitdaging in het kloppende hart van de Nederlandse Economie: de Rotterdamse haven. Waar hij zich als praktijkgerichte hbo-starter breed kan ontwikkelen in een warehouseomgeving.

Adam is een pragmatische en sociale jongen die continu wil blijven leren en anderen wil helpen. Zo heeft hij naast zijn school en banen huiswerkbegeleiding aan studenten gegeven. Daarnaast gaat dam nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Zo heeft hij na de middelbare school de stap genomen om in Italië te gaan voetballen en hij is niet bij de pakken neer gaan zitten toen dit niet liep zoals hij gehoopt had. Momenteel organiseert hij met heel veel plezier jaarlijkse trainingskampen voor studenten.

Adam heeft een opzegtermijn van een maand en salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Het implementeren van de managementstrategie Six Sigma met procesoptimalisatie als eindresultaat;
  • Orderpickfouten gereduceerd met 18%

Functie

HBO Starter Logistiek

Leeftijd

25

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Arabisch

Computervaardigheden

Locus, ERP, SAP, MS Office; Word, Excel, PowerPoint, Outlook.