Mandy (Logistiek Administratief Medewerker)

Mandy heeft al ruim 12 jaar ervaring als Logistiek Administratief Medewerker. Na het afronden van de mbo-opleiding Middelbaar Laboratorium Onderwijs is Mandy aan de slag gegaan als Laborant. Hier kwam ze er echter al gauw achter dat ze de administratieve kant van het beroep erg interessant en is ze op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging die paste bij haar passie voor de administratie. Om aan te kunnen tonen dat ze niet alleen over de passie maar ook over de kennis beschikte, heeft ze een tweetal cursussen gevolgd. Al gauw kreeg ze bij een groothandel de kans om zichzelf te bewijzen als Logistiek Administratief Medewerker. Hier was ze verantwoordelijk voor het invoeren van orders, contact onderhouden met klanten, regelen van nationaal en internationaal transport en met archiveren van documenten. Vanwege een inkrimping van de organisatie kwam deze functie helaas te vervallen en is ze als Logistiek Administratief Medewerker aan de slag gegaan bij een producent. Hier voerde ze orders in, regelde ze het transport naar Nederland en België met behulp van vaste vervoerders, maakte ze transportdocumenten op en onderhield ze contact met vervoerders en klanten. Omdat dit maar een tijdelijke functie was is Mandy nu samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe administratieve uitdaging voor maximaal 24 uur per week. 

 

Mandy is een vriendelijke en sociale vrouw die niet graag stil zit. Ze gaat accuraat en secuur te werk, om zo onnodige fouten te voorkomen. Wanneer er zich chaos voordoet, weet Mandy de documenten of werkzaamheden zo te ordenen, dat ze gemakkelijk het overzicht kan behouden. Daarnaast heeft Mandy een leergierige houding, waardoor ze zichzelf graag verder blijft ontwikkelen om zo ook weer meer te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie.

 

Mandy is per direct beschikbaar en ze heeft een salarisindicatie van € 2.200,- bruto op basis van fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het efficiënt laten verlopen van het orderproces;
  • Invoeren van orders in excel;
  • Informeren van magazijnmedewerkers over de lopende orders;
  • Regelen van transport binnen Nederland en België met behulp van vaste vervoerders;
  • Opmaken van pakbonnen voor internationale zendingen;
  • Inboeken van geleverde en geproduceerde goederen;
  • Archiveren van alle documenten. 

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

40

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Ridder, WMS, MS Office (Word, Excel, Powerpoint).