Christa (Expediteur)

Christa heeft ruim 19 jaar ervaring in de logistiek. Nadat ze uit de militaire dienst is gekomen, is ze aan de slag gegaan op de Maasvlakte waar ze voor het eerst kennis maakte met transport. En dit beviel haar maar al te goed, want ze werkt nog steeds in deze branche en is hier ook niet weg te slaan! Bij haar huidige werkgever is ze als Senior Specialist verantwoordelijk voor het klanten contact, adviseren van klanten, het contact tussen verschillende afdelingen, het opmaken van transportdocumenten voor de export en voor het opvragen van tarieven voor weg, lucht en zee transport. Haar functie bestaat ongeveer 50% uit administratie en de andere 50% is ze op locatie bij de klant om het contact goed te laten verlopen. Daarnaast heeft Christa ook ervaring met het inboeken van orders, boeken van weg, lucht en zee transport, facturatie en voor het beheren van verschillende relaties. Omdat Christa gaat verhuizen naar Oosterhout en haar huidige werkgever daar helaas geen functie voor haar heeft, is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging in de buurt van Oosterhout. Haar voorkeur gaat uit naar een afwisselende functie waar ze in een hectische omgeving veel contact heeft met klanten en interne afdelingen om zo het onmogelijke mogelijk te maken.

 

Christa is een enthousiaste en ijverige dame die gemakkelijk in contact komt met mensen om haar heen. Ze weet altijd de juiste informatie uit iemand te krijgen en in te spelen op de wensen van een klant, zonder de wensen van de organisatie uit het oog te verliezen. Tijdens drukke en hectische momenten weet ze kalm te blijven en kan ze gemakkelijk prioriteiten stellen, zodat uiteindelijk aan het einde van de dag alles gedaan is en iedereen met een tevreden gevoel naar huis kan. Daarnaast is Christa erg leergierig en wilt ze zich constant blijven ontwikkelen door middel van ervaring en cursussen. Hierdoor gaat niet alleen zij vooruit, maar wordt ook de organisatie er beter van.

 

Christa is vanaf 1 december beschikbaar en ze heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor het aansturen van medewerkers en adviseren van klanten;
 • Adviseren van klanten in ADR gerelateerde vraagstukken;
 • Contact onderhouden met klanten, leveranciers, luchtvrachtagenten, grondafhandelaren en interne afdelingen;
 • Dagelijks overleg met de Operations Manager over de gang van zaken;
 • Opleiden van nieuwe werknemers;
 • Eindcontrole van alle dossiers en verwerking van de totale eind kosten;
 • Opvragen van tarieven voor weg, lucht en zee transport;
 • Opmaken van offerstes;
 • Inspecteren en overnemen van gevaarlijke stoffen vrachten op locatie bij afhandelaren;
 • Opmaken van IATA, ADR en IMDG documenten;
 • Bijhouden en boeken van de dagelijkse weg en luchtvracht zendingen;
 • Aansturen en begeleiden van 8 fte op de operations afdeling. 

Functie

Expediteur

Leeftijd

44

Woonplaats

Oosterhout

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en matig in geschrift.

Computervaardigheden

ERP systeem, MS Office (Word, Powerpoint, Excel).