Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Femke (Expediteur)

Femke is ruim 6 jaar expediteur in de luchtvracht, daar ligt ook haar hart. Bij haar vorige functie heeft zij alles van A tot Z, voor zowel import als export, moeten regelen. In haar huidige baan houdt zij zich vooral bezig met de export zendingen, het aannemen van de vrachtorders (gevaarlijke stoffen en perishables) en het klantencontact (de leveranciers, de schepers en de douane).

Samen met Extra Talent is zij opzoek naar een functie als expediteur export, bij een werkgever waar zij zich volledig kan ontwikkeling. Ze is opzoek naar een bedrijf waar een familiecultuur heerst. Daarnaast vindt zij het prettig om samen met het team een doel te hebben, een teamspirit.

Femke is een sociaal persoon die ook goed zelfstandig kan werken. In haar vrije tijd spreekt Femke graag met vrienden af om de gezelligheid op te zoeken. Daarnaast helpt ze binnen een team graag anderen.

Zij heeft een opzegtermijn van 1 maand en haar salarisindicatie is € 2800,- bruto per maand.

Werkzaamheden

klanten onderhouden

zendingen inboeken bij Airlines

documentatie in orde maken 

zodat nodig zendingen controleren op de verpakkingen 

Functie

Expediteur

Leeftijd

33

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands , Engels en Turks

Computervaardigheden

MS Word en Excel