Ron (Warehouse Teamleider)

Ron is een ervaren Teamleider binnen de logistieke sector en al 17 jaar werkzaam bij zijn huidige werkgever. Hier is hij destijds begonnen als medewerker in het magazijn, waarna hij na 4 jaar zijn eerste stap maakte, naar Senior Warehouse Medewerker. In deze rol werd hij, in de afwezigheid van de Teamleider, verantwoordelijk gehouden voor de afdeling. Nadat de boel verhuisde naar België, is hij binnen dezelfde organisatie gebleven maar wel naar een andere vestiging gegaan in de buurt. Hier begon hij als Shiftcoördinator waarbij hij zijn eigen team aanstuurde. Na dit 2 jaar te hebben gedaan, is hij als operator aan de slag gegaan waarna hij de stap naar Logistiek Teamleider kon maken. Deze functie vervult hij momenteel al 2,5 jaar met veel plezier. Ron stuurt in deze functie een team van 16 vaste medewerkers en 60 uitzendkrachten aan, bij het proces van voor en na de productie. Ron werkt regelmatig in de nachten en is daarom, na 17 jaar, latent op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij wederom als Teamleider aan de slag kan.

Ron is een betrouwbare en loyale man, wat ook zeker blijkt uit zijn cv. Al 17 jaar werkzaam bij dezelfde werkgever en nog steeds zet hij elke dag zijn beste beentje voor. Ron is sterk in het aansturen van mensen en communiceert hier dan ook duidelijk in. Wel vindt hij het ook belangrijk dat hij betrokken blijft bij de medewerkers op de vloer, zodat hij weet wat er allemaal gebeurt en de op de hoogte is van de vorderingen. Hij denkt dan ook graag mee over hoe dingen beter kunnen en dat kan het beste wanneer je alles van dichtbij meemaakt en relevante kennis opneemt. Daarnaast heeft Ron het streven om conflicten maar ook andere problemen meteen aan te pakken. Hij gaat door totdat hij een oplossing heeft gevonden, die het probleem voor de volle 100% oplost. Ron is daarom te omschrijven als een echte aanpakker en weet heel goed hoe hij een team aan moet sturen.

Ron heeft een opzegtermijn van 2 maanden en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk zijn voor de gehele logistieke organisatie, zowel voor als na de productie;
  • Verantwoordelijk zijn voor de aanvoer van alle materialen en afvoer volgoed;
  • Leveren externe klanten;
  • Aansturen van 16 vaste medewerkers en 60 uitzendkrachten;
  • Voeren van beoordelingsgesprekken;
  • Verwerken van de uren van de medewerkers;
  • Geven van input voor verbeteringen in processen.

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

42

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits goed in woord, voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Word, Excel, Outlook)