Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Stijn (Logistiek Coördinator)

Stijn is begonnen als bagage medewerker en heeft in de afgelopen jaren zich omhoog gewerkt tot Warehouse teamleider. Na een aantal jaar is hij gaan werken als import & exportmedewerker. Hier hield hij zich vooral bezig met het inladen, orders klaar maken, goederen voorzien van goede labels en documenten checken. Dit waren voornamelijk operationele werkzaamheden. Op dit moment werkt Stijn bij een logistiek dienstverlener waar hij een leidinggevende functie heeft. Hij houdt zich bezig met het controleren van in- en outbound van zendingen en de douanedocumentatie nakijken (CMR en Airway bills). Hij geeft leiding aan vijf andere collega’s. Daarnaast heeft hij zich ook bezig gehouden met de processen. Stijn zou graag willen doorgroeien naar een functie als expediteur of als supervisor warehouse. Dat is helaas niet mogelijk in zijn huidige functie.

Stijn voorkomt liever problemen dan ze op te moeten lossen. Dit doet hij door meerdere malen per dag de voortgang te bekijken, zo kan hij van tevoren de knelpunten ontdekken. Wanneer de druk hoog wordt binnen de functie van Stijn blijft hij kalm. Dit doet hij door een ontspannen sfeer te creëren en waardering uit te spreken bij zijn collega’s. Wanneer Stijn niet aan het werk is, is hij thuis bij zijn vrouw en twee kinderen of lekker aan het voetballen met zijn vrienden

Stijn heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de binnenkomende zendingen;
  • Controle van CMR en Airways bills;
  • Het inladen van de onderdelen in de contrainers en verantwoording over 5 collega's  

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

41

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederland. Engels en Duits

Computervaardigheden

Word